Puliranje vjetrobranskog stakla ili kako ušparati 120€

Lucky78

Member
Nov 2, 2014
114
1
18
42
Portorož - Požega
E pa ovako...dok su scooti više manje na zimovanju da poštelamo par stvari koje smetaju. Evo kod mene je vjetrobran raspucan (izgleda da ga je neki debil prao preblizu sa kerherom) pa smeta i vizuelno i kad vozim...I tako dok je vrijeme od k.... ajmo po materijal. Ništa posebno par šmirgl-papira različitih granulacija (1000,1500,2000) nek je vodobrusni i naravno pulir pasta. Sam sam koristio 110ku i 50ku za finiširanje :wink:

...pa da počnemo...prvo demontaža ipsilona na sw-t-u...dva skrivena šarafa...


....pa pažlivo izbijanje ipsilona da ne polomimo pinove...


...i odkačivanje donjeg dijela...


....zatim gedore u ruke sa 10kom i odšarafljivanje stakla...


...i akcija..trljaj miškoooo :mrgreen:


...par puta isperemo da vidimo ako je sve pobrušeno i pređemo na finiji šmirgl...E kad smo sve fino iztrljali ajmo sad na glađenje :mrgreen: ja sam upotrijebio pulir paste koje sam imao od prije i naravno "janjetinu" za puliranje jer 20€ za 3Movu spužvu nedam :shock:


...i tako redom najprije gruba pasta (110) pa nakon dvije, tri ruke isperemo i pogledamo kako ide pa onda fina (50) i gladi dok se ne sjaji ko pasje mu...o :LOL:


To je to..smontiramo nazad i čekamo ljepše dane za vozikanje :021: Nadam se da je ovo kome pomoglo i da če s tim prišparat koji € ko što sam ja cijelih 120€  :wink: