za prebacivanje u više je potpuno nepotreban, (bar meni)
i više bi volio (iako i to znam) da ga imam za vraćanje u niže brzine
To je na motoru koji ima gas na sajle nemoguce
nije - pokažem tiTo je na motoru koji ima gas na sajle nemoguce
nije - pokažem ti![]()
Moja stara devetka je imala sajle, pa je svejedno mogel blipper na nju, dok recimo z900 nije mogel (kanta 😅, šala)…Mislio sam na quickshifter koji bi blipao gas umjesto tebe
Motofreak?
probaj, možda ti se svidia neznam, nisam probavao i nekako me strah, rade bi da malo elektronika odradi svoje
![]()
Shift Power official online shop
Shift Power online shop for motorcycle racing electronics, quickshifter, launch control, pit limiter, autoblippershiftpower.co.uk
Naruci kaj ti treba, kad dode javi se i ugradit cemo. Kosta vise od npr healtech-a al definitivno vrijedi razliku.
dobar odabir 🤣proguglam malo pa se javim. jer healtech nebi stavljao nikako, rade bi bio bez
postoji li neka motokuca ili servis preko kojega se mogu naruciti quickshifteri?
ne treba ti to, ali ako baš želiš onda u mariboru, mislim da je marko, stavi ti senzor i na original ecu sve složi, usput mapira i akrapa i otključa neke postavke..bio je kolega sa foruma sa 10-kom mislim da reće 500-tinjak eura da je koštalo..
ono drugo je "tempomat"![]()
Koji si se odlučio stavitja sam u procesu stavljanja quickshiftera. kroz tjedan dana mislim da smo u pogonu opet
Koji si se odlučio stavit![]()