RB Moto u Izimju kod Karlovca

Da mi netko sjebe masinu imao bi svakakvih primisli ali da bi mu otisao pit kavu tamo i da ga moram gledati e to si ne bi dopustio.
 
Vidio sam kod njih da znaju imat uvoz iz italije, motor star 2 godine, na slikama ogromna odstupanja na boji felgi i plastika naspram originala, mogu si mislit kako to uzivo izgleda i kako je slagano. Sve kao tip top, a dalje necu ulazit jer nisam isao gledat uzivo detalje. Jednom sam svratio kod njih pogledat usput jedan motor, volan u krivo stoji, provozao ga i bome na desno okrenut, kaze da je nova vilica na motoru... je da. Nova u smislu druga, i opet spigano. Zahvalio se i otisao kad sam vidio sve one dijelove i karambole, radije necu ni kupit da je ne znam koliko jeftin nego losu sklepotinu platit. A ovo za masinu na suzi ne znam sto reci, imaju hrpu skrsenih dijelova pa jedva cekaju takve prilike da odrade swap, to nije niti malo bezazlena niti mala stvar, a ovi sto ih hvale zato sto su im poslali dijelove bez uplate ili zamjenili iste, pa di nece kad ih imaju hrpu i svejedno im je, ni ne znaju sto prodaju. Najgore je sto se nade naivan pa kupi, a ovi sto budu zajebani ne znaju sta bi i ostane na tome nitko nista, jednostavno ne vjerujes da netko to moze danas radit
 
  • Like
Reactions: tomore and Village
zapali mu radnju,ili plati nekom nek ga potpali.
 
Kako misliš? Pa regan je na forumu od 2008.g.

Ah sorry, ne proučavam profile, vidio to "new member" pa mi dođe na isto... (y)

Kada je čovjek uspio "natući" 18 postova u 13 godina, nije to zajebancija, eh da je takovih članova više...
 
Last edited:
I ti si siguran u sve to i nisi nista poduzeo??? A to sta ti je prijašnji vlasnik dao racun od yoshimura bregaste, to ne mora značiti da su unutra bile te bregaste
 
Imaš broj motora na računu ako si prvi vlasnik.:unsure:
 
meni je puno stvari u priči nategnuto....
ono... skinuo je bolji polovni motor za lošiji da bi onda taj bolji proda polovni u djelove.... a ionako prodaje krame za buzašto.... i pun je djelova ko brod.....

motivaciju za taj čin ne pronalazim, kao ni dokaze koji se svode na frend mi reka da je prošli majstor ovo ono.....
 
Bas zato sto tako razmisljate nisam ni pokretao ovu temu/problematiku ovdje... orginal bregaste kostaju 40ak $ na netu, pogledaj koliko kostaju aftermarket spic bregaste.. meni je to dovoljna motivacija.
pod tim popit kavu nisam mislio da cu otic tamo sjest i popit kavu i njemu radit promet, nego porazgovarat s njim, al ugl ne bitno.. znam da svatko ima svoje misljenje i da nekima ovo sve zvuci nevjerovatno, nategnuto i kao lazna/upitna optuzba, vjerujte i ja sam u nevjerici stajao pored motora i dva dana trazio svaki moguci razlog da nije tak kak je, ali nazalost stvarnost je drugacija kak god si netko mislio. Popusio sam, ni prvi ni zadnji put u zivotu, naucio sam nesto i idemo dalje, premlacivanje, paljenje/potpaljivanje i slicne stvari me ne zanimaju jer nemam nista od toga osim vlastitog trenutnog zadovoljstva, to nebu promjenilo njega kakav je i kaj radi.
 
iz mojeg osobnog iskustva i saznanja kojih imam, ja uopće ne sporim da je on to u stanju napraviti i da je to napravio, ali nebi išao popiti kavu kod njega da je to zadnja kafana u svemiru i raspravljati s njim jer svaka rasprava s njim je totalno besmislena i može odvesti u nekom krivom smjeru
 
Ha a ne vidim kako bilo sto moze dokazati. Sve da prilozi racun od Yoshimurinog kita, ovaj uvijek moze reci da ga je skinuo prethodno sto ga je vozio kod njega. Ista stvar za fazni lanac.
Mislim da je najbolja stvar koja se moze je ovakva iskustva shareati dalje. Imate vise manje cijelu pricu sad kad je Minotaur nadopisao pa sami izvucite hocete nesto tamo voziti ili ne.
 
Mene interesira dali te moto-majstore na Crno vi placate,i kako naplacuju.,dali su dosta jeftiniji od ovlastenog servisa.,recimo znam da ima neki Brum u Zagrebu, on je specijalizirao samo Stromove,za njega sam cuo da dobro i naplati,u rangu ovl.Servisa...al da Stromovci radje voze kod njega nego u servis...Ime se stvara,al brzo se izgubi... da neko nebi mislia da reklamiram tog Bruma,ja ga ne poznam uopce,al citao sam o njemu dosta...
 
A da se malo cijeli slučaj i događaj sagleda i s drugog kuta ? Ha ,kak ne pada na pamet nikome ,pogotovo vama koji pokušavate stati u obranu osobi koja se očito bavi mutnim radnjama , slijedeće: Recimo ,putuje neko od vas s juga Hrvatske prema Austriji ,Sloveniji ,možda prema Dolomitima.Možda netko s djevojkom ili suprugom iz Slavonije prema Makarskoj ,ili na Hvar recimo.I dogodi se neki nepredviđeni kvar na bajku baš dok ste negdje u blizini Rbmota.Ne servisiraju svi u ovlaštenim servisima,koji su opet napominjem vrlo upitni glede izučenog osoblja,čast rijetkim iznimkama ,ima ih.Hoće li netko nakon ovog što se piše okrenuti broj Rbmota tražeći pomoć .Uglavnom ne ,ali ne obitavaju svi naši ovom forumu,viseći i prodavajući zjake.Ovdje govorimo samo o jednom primjeru mutikašenja koje je obznanjeno. U branši kakav je moto program ,održavanje samog motocikla kao prometala mogla bi se napisati doktorska disertacija.Mislim da je netko ovdje spomenuo,BrankoSt da ne treba znati kak i na koji način njegov motocik radi ,da se ne treba i ne želi baviti time ,te da za to postoje stručni ljudi koji to odrade.Da ,u nekom nama paralelnom svemiru,ali ne i kod nas .Dvadesetak % moto populacije to može ,možda sam rekao i previše.Za ostale tu je RB moto i slični kvazimehaničari,atomski fizičari i prodavači jesenje magluštine.To je stvarnost . :cool: 🍸
 
  • Like
Reactions: enduro and Nino777
ne dvojim ja da je rb muljator i fušer.... osim za polovne rezervne djelove, ja ga nebi za ništa angažira....
samo mi ne drži vodu da je iz čista mira zamjenio polovni motor za drugi polovni.....
zbog yoshimura bregastih, za koje je moga znat samo ako je već raskopao motor....
i to je sve raspojio i spojio u 1dan.....
usput i stavio stara dekla..... biće i prekucao brojeve motora.....
mora mu se priznat da je, iako gad, vrlo vrijedan i pronicljiv....
 
Za kit je znao jer mu je Minotaur rekao kad ga je dovezao.
Kaj se tice rastavljanja, netko tko se bavi time moze skinuti i staviti masinu za par sati. Kad se zbroji koliko smo radili to, mozda smo potrosili radni dan na skidanje i sastavljanje masine. I to mozda, mislim da je manje sve trajalo. A prvi put smo to radili i to bez dizalice pa se puno vremena izgubilo na razne izvedenice kako da se izvadi van.
Broja sasije nema na masini koliko znam. Ako sam u krivu, slobodno me ispravi jer s takvim dokazom se onda moze i tuziti frajera.
A dekle ako je mijenjao masinu je morao staviti stare jer su specificno izgrebani. Plus sto nije bilo dihtunga na tim deklima nakon RB mota, a prethodno tome je bilo. To je 10min posla za zamijeniti.

Kazem, pricu imate, sami donesite zakljucak. Meni je takoder nevjerojatno no hrpa stvari se poslozila koja ukazuju na to. A prije svega mi je jadno da bi netko to isao raditi. Fuj.
 
Na mašini je broj mašine a ne šasije.
 
  • Like
Reactions: Y
Zasto ja nisam pokrenuo ovu temu i optuzio covjeka odmah kad sam skuzio? Upravo zbog onog sto se dogodilo... JA SAM KRIV, napisao sam svugdje da sumnjam i pretpostavljam i dobro da jesam, napisao sam da cu otic do Robija na kavu i jesam danas. Covjek je sam otisao, otkljucao birtiju da nam skuha kave, sjeli se u radioni i ljudski me saslusao i porazgovarao, pokazao mi je slike motora dok ga je sarafio, tj kaj je mjenjao, a slikao je bas ako dode do ovakvih stvari, na slikama se vide slabo ali se vide bregaste koje i jesu sad u motoru.. znaci da me sjebao netko drugi ili ih nije ni bilo, poklopilo se xy stvari i doslo je do jebenog zajeba i opet ponavljam, zato nisam ni htio nista govorit javno ni pokretat dok ne odem "na kavu" kod covjeka i popricamo..

OVIM PUTEM SE JAVNO ISPRICAVAM RB MOTO, ODNOSNO ROBIJU I ZAO MI JE kaj je ispalo kak je i kaj sam se uopce javio i ista napisao dok nisam prvo s njim razgovarao kakav mi je i bio plan.

Ostaje pitanje zasto motor ide dosta slabije, ne znam, ali covjek mi je rekao da mu ga dopeljam i da cemo rjesit sve, ugl Robiju na reakciji, ljudskosti, razumjevanju - kapa dolje.

Molim administratore da se ova tema zakljuca tj pobrise jer daljnja rasprava oko ovog stvarno nema smisla, a blatilo se covjeka koji nije kriv.
 
  • Like
Reactions: Igor28 and pikacu79