RSV 4 - samo za ljubitelje

ne da je dobra, nego je mnogo dobra :love:

"stara" RSV4 mi je sjela, al ova uživo izgleda perverzija, a bome isto tako se i vozi:mrgreen:

20210629_203236.jpg


20210629_202851.jpg
 
ma krila su odlično ukomponirana, zapravo cijeli motor uživo izgleda toliko bolje nego na slikama da je to čudo... taman da se i držimo one da se o ukusima ne raspravlja i stavimo izgled u stranu motor je toliko okretan i zabavan za vozit da i iz te perspektive krila ne smetaju 0.1%... ono što zapravo želim reći da sam ju jedva čekao probat i da me oduševila i više nego sam mislio da bude :mrgreen:
 
Manufaktura iz Noalea. Nema dalje. Sad si pravovjeran. Aleluja.
A na stranu sva zajebancija, Flashheart bi i vozio tako nesto. Japsi au prepouzdani i precizni. To je za dosadnije ljude.
 
  • Like
Reactions: Tibor
Evo jedan dobar test, mada stavljati u konkurenciju Dukca SP kao preskupu limitiranu verziju sa brdom posebnih trkaćih dijelova (kao i M1000RR, uostalom) nekako mi nema baš smisla...

 
budući da sam imao sreću vozit veliku većinu motora s tog testa, po nekima čak i šarafio mogu reć da i nisu puno fulali... da je V4S u igri, a ne SP, Aprilia bi definitivno bila na prvom mjestu... al ti karbonski kotači stvarno jesu čudo i utječu brutalno na voznost... u svakom slučaju zadnjih par godina europa je vrh, a žute su poredali fenomenalno točno... kom pravo kom krivo :mrgreen:

iako treba bit pošten i realan i reć da kad to sve probaš to su takve sitne nijanse koje dijele te motore da su maltene zanemarive, tu među tim raketama iz tog testa nema lošeg motora samo osobnih preferenci
 
Jeben je motor! Tibore morat cemo iz japana prec u europu 🤪
 
  • Like
Reactions: Tibor
Manufaktura iz Noalea. Nema dalje. Sad si pravovjeran. Aleluja.
A na stranu sva zajebancija, Flashheart bi i vozio tako nesto. Japsi au prepouzdani i precizni. To je za dosadnije ljude.
Japanci su mislim sami sebi napravili medvjeđu uslugu jer glume europsku ekskluzivu, a to nikad nebudu bili ni po čemu osim po cjeni kolko god stavili slova RRR i napucali cjenu, a onda će za istu il manju lovu svako normalan radije kupit katolički motor... jedini pravi i iskreni japan je Sukara, ona ne glumi da je išta osim onog što jest i to za fer cijenu... očekivat da će ti netko pljunut 180000kn za Fireblade i onda mu nedaš ni QS a kamoli blipper može samo žuti idiot koji sjedi za kompom i cjeli dan bulji u excel... tako da se slažem, Flashheart bi uistinu vozio Apriliu... Flash by name, Flash by nature:mrgreen:
 
Jel ide na zadnji?!
dok je sve upaljeno (a bilo mi je upaljeno punih 30 sekundi) neće ni na z od zadnjeg, kad zgasiš ide kam i kak hoćeš:mrgreen:

jako je zabavna jer je kratka, pa hoće rado i u šrek:mrgreen:
 
Kako je jedan momak iz Rijeke (da ne spominjem ime) dobro znan svima u svijetu motora, svim policijskim postajama i wannabe racerima koje obilazi po vanjskoj dok misle da su u svom prime-u rekao.... svijet bi bio losije mjesto da nema Aprilie :mrgreen: a vozi i vozio je sve sta se da na 2 kotaca, dakle nepristran :coffee:

karadolo ti ces ga znat, Rijecki ValeRossi
 
Last edited:
  • Like
Reactions: karadolo46