SpiderMartin u sezoni ... 2022

Ajmo se malo vratit unazad ...Remy Gardner je na testovima u španjolskoj prije dve tri četri godine , bio u rangu Martina , neki put sporiji neki put brži , ali tu negde , Remy je svjetski prvak za ovu godinu .... eto toliko Martin vredi ..... , sad što je trnovitiji put od Remyevog i što Ivica nije bio prvak svijeta pa je malo teže lovu nabavit i teže zakucat na prava vrata ...jebiga tak je kak je , ali oni uporno guraju dalje ... šta god bu bilo , trebamo bit uz njih i shvatit da oni daju najviše što mogu ....da nije bilo naljepnice i starta sa zadnjeg mjesta , zar mislite da bi i onda pao ??? Pa jebote i najbolji padaju ...zato i jesu najbolji kaj se dižu ...i zato ih volimo i gledamo !!!
 
https://www.facebook.com/ivica.vugrinec.7?__cft__[0]=AZV4I79KN_VEz3Ks8DWU7R0J-Z-YE-VK2bAj7SAqaqWLApqbOW0Any50XdEcFnIXFmcwcs9XVXY6bUlyUS-6Tx1uQiVs4LQq5v8FkACxh_bd2TxNJZCfrWwh5EQcq9ous0Y5i7Dil2EbKPZ49e5RNVi7&__tn__=<,P-R
Eto, nek ostane ubilježeno , svaka im čast na svemu ! 🥰

Ivica Vugrinec se
2aiYum8FL3B.png
osjeća zadovoljno s Martinom Vugrinec i

njih još 6

na lokaciji ‎Dubai, United Arab Emiratesدبي‎.

· 21 h · Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati ·


Obečao sam opširniji izvještaj, pa evo...
Danas je evidentno bio naš dan, nakon dugo dugo vremena i borbe sa raznim pehovima i nedaćama kroz cijelu prošlogodišnju sezonu, a i duže.
Ali nije sve bilo tako jednostavno i super, kako na prvu izgleda. Dan nam je počeo vrlo rano prije 6, a na stazi smo bili već oko 7. Normalne procedure oko prijave i brifinga, odmjeravanje snaga pogledima u boxu, teatar oko međusobne nezainteresiranosti između takmičara, nije ni nas zaobišao. Naime zajedno u timu sa Martinom je bio i njegov konkurent ( ne direktno, ali indirektno). Isto uvozni vozač, brz, iskusan, najpoznatiji ovdije, do sada,( drži rekord staze) .Iste boje motocikala, isti kombinezoni, različite klase. Znamo mi njega, al' zna i on nas, Martina...
Ovdje se na prvenstvu vozi samo 600ccm, ali u dvije klase modificated i serija. Martin je vozio klasu serija.
Da ne duljim, nakon što smo pregledali motocikl, krenuo je prvi izlaz, još nije završio prvi krug. Crvena zastava. Temperatura visoka, ne znam točno koliko celzijusa. ali zrak gori, ni daška vjetra, asvalt da ne govorim, a kasnije mi je Martin rekao da ima i malo pijeska na stazi. Kad je na Grobniku naj toplije, onda još malo...
Pomislio sam: " super nam je počelo, gledam tko je, šta je, ssmo da nije Martin... onako u daljini vele "kid krashed"...noge su mi se odrezale, ali izgledam mirno.
Eto ti Martina. Nije kid, na našu sreću, nego onaj drugi. Možda u želji da pokaže dominaciju, možda kriva procjena, možda nesreća. Ne znam... Martin mi je rekao da je krenuo oštro i da je pao ispred njega, gadno, zastao je da vidi jel sve ok i krenuo dalje.
Prije prve trke Martin je zavrtio desetak, petnaestak krugova i pri tom smo uspjeli pronaći set up za ovijes, pritiske u gumama i prijenos. Usput je napravio drugo startno vrijeme( prvo u klasi), sa čime naravno nije bio zadovoljan. Prilikom prolaska kroz ciljnu ravninu točno iznad glave, sudac mu je mahnuo zastavom za kraj kvalifikacija. Naravno Martin ga nije vidio i zaradili smo penalizaciju. Starta sa zadnje pozicije.Ostalo već znate.
To ga nije spriječilo da odveze najbrži krug trke i pobjedi ( ukupno, ne samo u svojoj klasi). Prvu trku je iskoristio da uči od iskusnog i do sada neporaženog vozača na ovoj stazi vozeći se iza njega,te ga je na kraju u predzadnjem krugu prestigao i pobjedio sa malom razlikom.
Druga trka je bila nešto sasvim drugo. Start sa pol pozicije, vodstvo cijelu trku i na kraju razlika čitava ciljna ravnina. Respekt od svih prisutnih, kako publike, tako i od vozača. Moj također.
Samo da se zna, kompletan mehaničarski suport odradio sam ja. Motor je serijski, tu u Dubaiu je to tek u početcima i ne voze svemirske superbajkove i ne ne love nas šeici na svakom ćošku i guraju nam novce u đepove. To je iluzija. Nemojte molim Vas pisati gluposti u komentare. Da vjerojatno ću dogovoriti poslovnu suradnju i možebitna sponzorstva u budućnosti, ali to svakako nije jednostavno i "sam tak"
Uživali smo u danu zajedno. Nije bilo tako lako i jednostavno, ali napravili smo ono radi čega smo došli i to baš onako kako treba.
Sretni smo i zadovoljni, nadam se da ste i Vi.
Mein Freund,Heute Martin fahren mit Kopf. Ich hoffe das du stolz
😊
!
New kid is in Town!
Eto to Vam je to ukratko.


1645465931163.png



1645466101441.png
 
Ma bravo bravo bravo!!! 💪💪💪

Iako organski ne podnosim zelenu, kako to da bas za nastup u "Zelenistanu" se odlučili promjenit boju?

Sto to znaci za ovu sezonu? Pijesak, sunce, deva? 🤔
 
Ma bravo bravo bravo!!! 💪💪💪

Iako organski ne podnosim zelenu, kako to da bas za nastup u "Zelenistanu" se odlučili promjenit boju?

Sto to znaci za ovu sezonu? Pijesak, sunce, deva? 🤔
Imam dojam da se ne radi samo o promjeni boje, tj. vidim samo seika kao sponzora...

Nek bude sa srecom!
 
kakvo je to prvenstvo..nemogu ništa naći na netu :rolleyes:
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi
Owned by Mr Waleed Al Shemais, an old-time motorcycle enthusiast and lover, Waleed Alshemais Racing has become the GOLD Sponsor of the ongoing 2019/20 National Sportsbike Super Series. It is also the category sponsor of the 600cc Superstock which is now ‘Waleed Al Shemais 600cc Superstock’.

Vjerojatno ovo.