SpiderMartin u sezoni ... 2022

Nevidim potrebu za napdat covika, iznija je svoje misljenje i dobrim djelom je u pravu.
Znam i ja da sam u pravu, ali vidiš da me treba batinama odgojit i upoznat mi facu i koljena sa asfaltom.
P.S. znam da ne misliš na mene nego na ovog vozača, ali hvala na brizi
 
  • Sad
  • Haha
Reactions: Dene and leCo
Znam i ja da sam u pravu, ali vidiš da me treba batinama odgojit i upoznat mi facu i koljena sa asfaltom.
P.S. znam da ne misliš na mene nego na ovog vozača, ali hvala na brizi

Ne podrzavam nijedan oblik nasilja a forum ( moderator) bi mora reagirat.
 
nisam nikakav vozač. izgleda da ne shvaćaš poentu priče i da si užasno loš matematičar. neka ide do motogp-a što se mene tiče ali financijska sredstva uložena (u sportu koju iziskuje isključivo financijska sredstva i sirov talenat) su eksponencijalno veća u odnosu na bilo kog drugog. na mrtvoj točci je zadnje 4 godine. kako je onda on najbolji hrvat? hajmo naći 5 velikih sponzora, nek se organizira neki miting na stazi na kojoj nitko od tih svih velikana nije vozio i neka voze na jednakim motorima. onaj koji je 1. taj bi trebao biti najbolji hrvatski vozač i dobivat pomoć hrv olimpijskog saveza, a ne stalno da se netko cmolji da ne dobiva ništa od hrv olimpijskog saveza, a samoprozvano je bolji.
onaj koji je prvi put na nekoj stazi sa jednakim materijalom u odnosu na ostale najbrži, taj je brz i taj ima eventualne šanse da se plasira negdje. kad se netko vozi u krug više nego netko drugi, pa na nekoj od staza postane dobar, nije talenat i dobar vozač, on je isključivo uvožen. ako pucaš na svjetsko prvenstvo, tamo ima 20ak staza, pa što se može netko uvoziti na 20 staza, koliko to financija iziskuje? uvožen vozač treba beskrajno mnogo financija da bi se maknuo sa mrtve točke. to se sada dešava martinu, nažalost. navijam da ide do motogpa al ovim tempom samo će padati, jer mu je ovo trenutno vrhunac.
Tko se od ostalih vozača u PH u zadnje 4 godine pomakao iz mrtve točke i kako ?

Ovo o jednakim motorima i misterioznoj stazi na kojoj nitko nje vozio je čak i smiješno kometnirati ... ;)
 
Tko se od ostalih vozača u PH u zadnje 4 godine pomakao iz mrtve točke i kako ?

Ovo o jednakim motorima i misterioznoj stazi na kojoj nitko nje vozio je čak i smiješno kometnirati ... ;)
Nije apsolutno nitko, zato se i gledaju bivši rezultati, a jedini je Višak vozio svjetsko, tako da se opet vraćamo na moju tezu.
jedno upozorenje si već dobio ... ovo ti je drugo ... (y)
Uh, strašilo baš si me prestrašio😅
Bit ću dobar, nema vrijeđanja, al molim da i Igoru daš iste medicine, jer proziva mog pokojnog roditelja. Šta je tu fora?
 
  • Like
Reactions: mico
Doći na forum, ne predstaviti se barem tu ispočetka i udarati po istoj temi/osobi od njih gomilu?
Ne, nije provokacija/dosada u životu..
 
Last edited:
  • Like
Reactions: prpa
Po meni najbolji je Zdravko Leljak,iako je kratko vozio u samostalnoj Hrvatskoj,drugi je po meni opet jedan as drugog kova ,a to je Emil Mokrovčak s njegovim nastupom na otoku ,a treće mjesto bi zasad dodjelio Martinu .Zašto ?Iako sam ga svojevremeno vidio kao budućeg natjecatelj u Gp klasi,možda i prvaka,sad mislim da mu to polako izmiče iz vidokruga.Financijska strana je najjača predispozicija u ovom sportu ,iako mu je talent neosporan .To mislim.🏁😎
 
Po meni je najbolji moj ćaća ... a to u njegovu korist govore i rezultati ... :D

Malo je onih koji su tokom vremena u "njegovoj" klasi napravili nešto više od njega ...

Ne može se pohvaliti nekim ekstremnim rekordima ... rijetko kad je imao najbrži krug .. uglavnom nije startao sa prve pozicije ... ali je uglavnom bio prvi na postolju, a rijetko koju trku je završio a da nije bio na postolju ...

Napravio je i zavidne rezultate u tadašnjem prvenstvu europe.. doduše, tadašnje "istočne europe", ali to ne umanjuje uspjeh ..

Znači ima "opipljive" rezultate iza sebe kojima se malo tko može pohvaliti.. a opet ne vidim da ga je netko ovdje spomenuo... ali sa druge strane, ovo i nije tema posvećena mom ćaći, već Martinu Vugrincu ... (y)

Ne vidim da je netko našao svrsishodno otvoriti temu o nekom drugom vozaču osim ova za Martina ... pa valjda i za to ima neki razlog .. šta ja znam... ?!?!
 
Kratko i jasno, odeš na stazu i vidiš ga kak vozi... ne moraš bit prepametan da skužiš da je koplje ispred (ja vozim Hyosunga pa sam skužio...) a ovo ostalo, koga boli kiki, dobar je show kad ima dobrog oponenta i grize stabilno većinu trke...