Stari Grobnik u novom izdanju - -

Ne vjerujem da su više od ovih iskusnih Grobničara koji su na novom bili odma 5 sek brži, ta ekipa šta zna pistu u milimetar su znali kako iskoristit novi azvalt za još par sekundi skinut, a amaterska klasa je možda par sekundi brža, 3, 4 5 možda, barem ovi šta sam ja na kvarno bez njihovog znanja uhodio i štopao.

e rik jel' se treba najavit za štopanje i slikanje ili..
 
EDIT: Vugrinec izgleda pao na izlazu iz zagrebackog ipak. Ima ovratnik i valjda potres mozga, navodno highside - ako je tako dobro je prosa i brzo ce na bajk
 
Last edited:
e rik jel' se treba najavit za štopanje i slikanje ili..

Čekaj malo štopanje, slikanje, mogu i gume mjenjati! Nema problema ja sam potrčko pa nije meni ništa to teško!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Javi se kad budeš gore aj
 
  • Love
Reactions: Nero
ma ne treba mijenjat, ali ono grijači, štenderi....pravit društvo hostesama.. :mrgreen: 👀
 
Vugi na instagramu aktivan i jučer i danas.

Screenshot_2.jpg
 
Po svemu sudeći sve su indicije da je u pitanju trackday kojeg organizira izvjesni Fahrtechnik o_O
 
po svemu sudeći papilova? moto open day je 100 € cijeli dan a ovdje je 100 € 6 x 20 min... kao neki trening, rookies prvu rundu voze iza instruktora i to je to... :unsure:
 
Prosjecna placa 2000€ pa mogu da se penisaju po grobnickoj ljepotici... :mrgreen:
 
vjerujem da bi ekipa ovdje mogla znati.. jučer sam se vozio malo po Marofu i mjerio vremena preko moba sa racechrono aplikacijom. Skroz je ok ali me interesira ima li možda neka free aplikacija koja mjeri i nagib motora tijekom vožnje?
 
Mjere na stazi direktno one preko 50 stupnjeva nagiba
 
Prvi put sam vidio da neko onako fljusne na Grobniku, na ciljnoj, bome nije svejedno bilo vidjet kako nepomično leži, ali sam pitao Keca ako zna šta je bilo, nasreću samo nesvjest. Opalio sam dve slike od toga ali nekako mi se ne stavlja to na internet. Ostatak akcije bilo ok, par zanimljivih motora u parku, idem vidit koja je slika ispala dobro.