Morat ces mi ovo prevest.. koji 1050XT? Na raspolaganju? Email? Kada? Sta ne vices 🤣taj Antares mi nikad nije odgovoria na moj e-mail i upit za onog 1050XT.,sto je bio,a mozda i sad na raspolaganju,al nisam se zafrka sa ovim 1000XT.,i jos duplo eftiniji...
e,a meni je email otisa,bez da se vratia,znaci da sje primljen,a sad je gotovo...nema veze...Morat ces mi ovo prevest.. koji 1050XT? Na raspolaganju? Email? Kada? Sta ne vices 🤣
HAC orangeKoja je to boja? Sjecam se da sam htio R1 za stazu farbati u tu boju i imali su ju jedino vatrogasci.![]()
RAL 2005 tzv Vatrogasac Mirko 🤣 🤣Koja je to boja? Sjecam se da sam htio R1 za stazu farbati u tu boju i imali su ju jedino vatrogasci.![]()
a valjda onda bude to, aNama kontinentalcima (nekima bar) sezona je uglavnom zavrsila... jos samo ostaje preko zime poigrat se sa grafickim aspektom...
Inspiracije je Rinsov GSX-R1000 samo naravno u obrnutoj kombinaciji boja.. iako ideja ima jos par, moram vidit predloske kako bi to izgledalo i odlucita valjda onda bude to, a
ako idu samo sponzorske nalje,
ja bi ostavio tako, (bez dodatnih crnih detalja)
baš je fora 👍
"bode oči" i na mobitelu 😁👍