Sta ce ti Test za V-Stroma ! ., to se uzme i vozi...Jel imate, tj. imate naznaka oko dobavjivosti Stroma 1050 DE?
Ima li/hoce li biti mogucnost probne voznje?
Ma drag si ti meni samo... često bubneš.Sta ce ti Test za V-Stroma ! ., to se uzme i vozi...
Što se isprobavanja ergonomije tiče, DE nam je u salonu još početkom tjedna.. onda ide novom vlasniku, no dolazit ce ih još.Ma drag si ti meni samo... često bubneš.
Mogu zamisliti kakave bi stavove imao da si GSa kupio
Netko proba zbog snaga/moment itd.
Netko zbog ergonomije.
Sve šta ima cca. 1000/100/100 (ccm./ks/Nm) mora biti dobro... nazovimo to nekakav "zlatni rez".
Do prije dva mjeseca sam stvarno razmišljao kupiti taj motor.... a onda sam kupio drugi motor i nije mi oglavu probat DE.
Sto vise u Suzuki-ju u Splitu sam došao pitati kad će biti dobavljiv pa me prodavač uvjeravao da DE ne postoji i da sam u krivu!
Reko, ajd malo izguglaj.
(zato sam ovdi Antates-u postavio pitanje)
Cijena od 17k+ € je paprena. Prati trend cijena al da je paprena - paprena je.
I dalje me ergonomija tog modela zanima a ti Paf o tome ne možeš suditi jer je to invidualno iskustvo i pretvori se u bespotrebno filozofiranje ko o uljima i gumama.
.. oce return, al budi mudar![]()
Pajdo,Što se isprobavanja ergonomije tiče, DE nam je u salonu još početkom tjedna.. onda ide novom vlasniku, no dolazit ce ih još.
Po meni, DE je vrlo namjenski motor i nije za svakog tj. siguran sam da neće svatko moći baratati sa njim.
iz istog razloga ga ne planiramo staviti u test flotu jer mi je jednostavnije nemati ga za test nego objašnjavati nekoj stranci da mu ne mogu dati motor na probu jer su šanse da se izvrne 99,99%
I dalje me ergonomija tog modela zanima ....
e jbg sad, ko je promasio stadion ja ne znam, mozda Ginko pomogneI dalje me ergonomija tog modela zanima
Ja sam padobranac u ovoj temi. Al nije mi baš jasno. Motor od 250+kg s samo 100ks (na radilici) i s dugim međuosovinskim razmakom, pa to se ne može u prvoj dignut bez kvačila. Šanse da se neko izvrne 99,99% ?Što se isprobavanja ergonomije tiče, DE nam je u salonu još početkom tjedna.. onda ide novom vlasniku, no dolazit ce ih još.
Po meni, DE je vrlo namjenski motor i nije za svakog tj. siguran sam da neće svatko moći baratati sa njim.
iz istog razloga ga ne planiramo staviti u test flotu jer mi je jednostavnije nemati ga za test nego objašnjavati nekoj stranci da mu ne mogu dati motor na probu jer su šanse da se izvrne 99,99%
Ja sam padobranac u ovoj temi. Al nije mi baš jasno. Motor od 250+kg s samo 100ks (na radilici) i s dugim međuosovinskim razmakom, pa to se ne može u prvoj dignut bez kvačila. Šanse da se neko izvrne 99,99% ?
Ne kužim ovo boldano?
To da, izvrne bočno...očigledno nisam shvatiokratke noge,padaju u mistu
Teško da će tebi ergonomija na tom motoru odgovarati, krakat si i biti ćeš zgrbljen maksimalno na njemu, meni ne odgovara
iako se bolje sjedi nego na 650, i općenito se bolje vozi od 650, ne samo zbog snage nego svega ostalog.
i ne boj se, ne prodajem ja tebi motor, slobodo se veseli na Kratkotrajnom 🤣 🤣
Moze biti da Bubnem stogod, ali sve u stilu...GSa nebi kupio, a i kad bi ga kupova,eeee...za njega bi tia probu...za Stroma ne treba...Ma drag si ti meni samo... često bubneš.
Mogu zamisliti kakave bi stavove imao da si GSa kupio
Netko proba zbog snaga/moment itd.
Netko zbog ergonomije.
Sve šta ima cca. 1000/100/100 (ccm./ks/Nm) mora biti dobro... nazovimo to nekakav "zlatni rez".
Do prije dva mjeseca sam stvarno razmišljao kupiti taj motor.... a onda sam kupio drugi motor i nije mi oglavu probat DE.
Sto vise u Suzuki-ju u Splitu sam došao pitati kad će biti dobavljiv pa me prodavač uvjeravao da DE ne postoji i da sam u krivu!
Reko, ajd malo izguglaj.
(zato sam ovdi Antates-u postavio pitanje)
Cijena od 17k+ € je paprena. Prati trend cijena al da je paprena - paprena je.
I dalje me ergonomija tog modela zanima a ti Paf o tome ne možeš suditi jer je to invidualno iskustvo i pretvori se u bespotrebno filozofiranje ko o uljima i gumama.
.. oce return, al budi mudar![]()
Moze biti da Bubnem stogod, ali sve u stilu...GSa nebi kupio, a i kad bi ga kupova,eeee...za njega bi tia probu...za Stroma ne treba...![]()
Drito u sriduStroma vozi ekipa koja nema para za gs-a, isto kao sta ekipa vozi apriliju jer nemaju za ducati