Srića nema puno kila kad padne s te visine.Ko ce rec da je los kad ga Paf hvali....a ima dva metra u njemu pa ti reci nesto protiv 😁
Srića nema puno kila kad padne s te visine.Ko ce rec da je los kad ga Paf hvali....a ima dva metra u njemu pa ti reci nesto protiv 😁
Kako ti nije jasno da je taj isplativiji od novog, pa taj od 72.000 kn, tebe će doći 92.000 kn, dok sve pokupuješ i poslažeš ovako dobiješ jeftinije, tek razradjen motor i kompletno opremljen...ili ako oces,ajmo ovako...kupis novi,trenutno za 72.000kn,potrosis još recimo 15.000kn na opremanje...to je 87.000kn.,i za 5-6 god. prodaješ ga za 65.000 kn., a vridi i više...i onda ti neko soli pamet i kaže evo, more li 45.000kn...,Tu sam oko 8000 e. Ma sve u redu, raspitujem se o opcijama.
Nije mi jasna racunica kako se nekome isplati uzeti motor star par godina za cca 65000kn ako je novi 72000kn.
Paf ne pada,a ni Strom...Srića nema puno kila kad padne s te visine.![]()
Nema...198 cm,ravno...+ 19cm dodatak ka se aktivira...Ko ce rec da je los kad ga Paf hvali....a ima dva metra u njemu pa ti reci nesto protiv 😁
Ako misliš na 650, imam 2012. godinu (koliko sam vidio i na zadnjoj generaciji su ista takva kliješta) i kočnice su ok, a sa stavljanjem EBC HH pločica (EBC FA229HH / EBC FA231HH) se dobije malo više "ugriza" kod kočenja na štetu jačeg trošenja diskova.Bio u salonu danas vidio Stroma sjeo na njega i mislim da je to to... Neka probna vožnja drugi tjedan eventualno 😁.
Čitam na više mjesta kao kočnice nisu dobre i mislim si pa jel to stvarno tolko loše koči a vozi ga masu ljudi i sve ok. Ne kupuješ taj motor za utrke nego za put i duže vožnje.
Ode mi sve iz salona po kratkom postupku🤣🤣He,he lepo,prekjučer sam sedel na njemu. Onaj crni prek puta je moj 😉