Hvala, u motoric je ulozeno puuno truda i vremena da bi danas bio na cesti u originalnom stanju...
Nije na prodaju nit ce bit, ako se mene pita

To je GS1000 E model iz 1979.
Motor sam dovukao iz IT prije cca 13 godina, u vise manje dobrom stanju, uglavnom sve je bilo ispravno i original na njemu. Slagao sam ga koliko sam imao love, maksimalno originalnim djelovima koliko si bili dostupni!
Sada ima 63t km potpuno je ispravan i vjerujem ne losji neko sto je bio nov.
Od modifikacija sam napred stavio dvoklipne brembo celjusti sa neke laverde i adaptere, jel su originalne jednoklipne lose kocile jel se potpuno izlizao klizac pa su hvatale koso i stekale i adapterima sam povukao prednje fuzice prema otraga 13 cm jel original polozaj jel bio koma i trkaci marvingov auspuh 4u1 sa micronovim prigusivacem, jel je originalni istrunuo do neprepoznatljivosti... Potrosni materijal, nesto mehanike i struje necu ni spominjat jel to se ne broji! :jesus:
Ovih mi dana stize 4u1 kromiran marving slican originalu i jos neke sitnice iz louisa tako da ce zablistati punim sjajem!
Stvit cu neke slikice kad dodjem doma sa godsnjeg i slozim sve, ovaj me broad band ubija u pojam brzinom, al i to je bobro za surfat na plazi...
Zato i kupujem GSX-a posto je to ista spika motora, samo u koraku sa vremenom...