Sveta Nedjelja

Status
Not open for further replies.

Spartan

Member
Preuzeo sam status sa fejsa pa ako netko ima više informacija...

"Dragi moji bajkeri veceras izmedju 19h i 19.30h dogodila se teska prometna nesreca kod Svete Nedelje poginuo je jedan bajker neka pociva u miru bozijem smrtno je stradao zbog prevelike brzine tako da se razletio i motor zapalio jednostavno eksplodiro zato dragi bikeri nemojte navijat svoje bjesne pile i pazite kako vozite zato pokusajte uzivat u nekoj normalnoj voznji produzite si zivot nemojte ga skracivat"
 
Drugacije na 24 sata.

U blizini čvora Sveta Nedelja, na autocesti Bregana - Lipovac, u petak kasno poslije podne smrtno je stradao motociklist. Prema prvim informacijama, došlo je do sudara s osobnim autobilom nakon čega je izbio i požar.

http://www.24sata.hr/news/sudario-se-s-automobilom-kod-sv-nedelje-stradao-motociklist-470926
 
Proso onuda,vidio sam da gori motor...cini mi se da je doso odozgo sa autoceste i direkt u traku kaj vodi na autocestu
 
Nitko ne spominje to da je vozac osobnog automobila bio dobrano pod utjecajem alkohola te prešao na suprotnu traku i zato da je došlo do frontalnog sudara.uvjek je motociklist kriv i uvjek je brza vožnja u pitanju
 
Sve se zna...
[RADIO SAMOBOR]
Od samoborske policije doznajemo, kako je jučerašnjoj nesreći u Svetoj Nedelji u kojoj je život izgubio motorist ( 49)  kumovao alkohol i prebrza vožnja. Vozač osobnog automobila s područja Samobora (46) je pod utjecajem alkohola vozeći prebrzo trakom prometnog čvora Sveta Nedelja prešao u suprotni trak i u tom trenutku se frontalno sudario s motociklistom koji je na licu mjesta poginuo. Na mjesto nesreće pozvani su i vatrogasci, jer je uslijed sudara izbio požar, a ugasili su ga vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Nedelja. Na intervenciju su izašli i vatrogasci Javne vatrogasne postrobe Samobor.
Istragu vodi Državno odvjetništvo, a kazna predviđena za kazeno djelo izazivanja ove prometne nesreće je od 3 do 5 godina zatvora, uz zabranu upravljanja motornim vozilima.
 
Status
Not open for further replies.