WSBK 2022

utrkivanje je muški sport (bar nekad bilo) a Rea je pred kamerama ispao klasična lošegubitnička pizda i druker... ko to ne kuži vjerojatno piša sjedećki
 
Da se zalio za nesto lijevo ok peder..al sve po propisu..sad ato neko nije vidio ja trebam ispastat...5cm je 5cm..da je meni jos 5cm na jednom mjestu vise zena bi se ponovo zaljubila u mene...pravila su tu da se krse ako prodje ako ne prodje suti ko ti je kriv..
 
Gledam zadnje vrijeme i sve mi se cini kao da motor ne vozi Rea, nego Marquez...koliko se motor zanaša i pleše.
Nema predaje, koliko god stroj trenutno malo zaostaje za R1.
Izvrstan kraj sezone.
 
utrkivanje je muški sport (bar nekad bilo) a Rea je pred kamerama ispao klasična lošegubitnička pizda i druker... ko to ne kuži vjerojatno piša sjedećki
Ako je sport sve što bi trebalo, zašto hrvatsku prvak ne ide čempijons ligu, već razigrava sa četvrtim iz njemačke lige.

Geld, mein freund, geld. Oni su prvo biznismenu.
 
To mislis zato jer se sada budi Scott?!?!

😳😂😊😭

Trebalo mi je malo da si polizem rane. Stvarno cudna biljka od vozaca.
Nisam mislio da će Redding zapapriti za kraj, kao što kažeš previše oscilira.
Između Irca i Turcina od sada važe neka nova pravila ponašanja, kako na stazi, tako i izvan nje. :cool:
 
Između Irca i Turcina od sada važe neka nova pravila ponašanja, kako na stazi, tako i izvan nje. :cool:


Za sada je turčin ispao pravi gospodin (niti jedna jedina otrovna strelica nije odapeta prema Rei u bilo kojem mediu ) , a na stazi onako kako vozi ,respekt prema Rei i uvažavanje iastog je vidljivo čak i za laike , nema klasičnog laktarenja i blokpassa tako da mislim da se i to neče promjenit , dečko je stvarno na mjestu . i opet po neznam koji puta u zadnjih par godina kažem da ga Rea nije sabotirao kod kawasakia , Toprak bi najmanje dvaput bio prvak :cool::cool::cool:
 
Topraku je Rea pomogao sto mu nije dao da vozi s njim u timu. Da ga je pustio dobio bi drugorazredni motor i ne bi mu bilo napredka bio bi isto kao Lowes ili Sykes s tim da je on za njih Space Shuttle :mrgreen: Rea je dobio sta je htjeo lovu , motor i titule Toprak je u Yamahi dobio dobar tim(jedini tim , za sada, koji moze malo parirat Kawi) gubitnik je Kawa s Pere i Riba :mrgreen:
 
ma bezobraznik jedan, ovaj mu ispred nosa gazi po zelenom, a on umjesto da šuti, šapće okolo..
 
  • Like
Reactions: maRRin 06
Rea nikad nije bio pizda i od samih početaka je krv pišo da dođe tamo gdje je sad.

Nego...
Problem je u tome što je svima naravno već dopizdio pa se gleda dlaka u jajetu, ...predominantan je , predobar i dosadan već....hajde hvala bogu da se sad pojavio jedan pravi takmac koji ga može uzdrmat ... i to je normalno da se simpatije sada sele na mladog turčina, jbg. i mene ko Reinog fana već mi dosadno ga gledat koliko dominira ....

A što se tiče gaženja zelenog...e jbg , neznam dal se vozi po pravilima ili ne.... ma koliko glupa bila treba ih poštivat i to je to ... :cool: ;) (y)
 
  • Like
Reactions: maRRin 06 and go-go
Il je Rea bolji od Kawe
U izjavi nakon trke je i reka da stalno vozi na granici, odn. da je to maksimum koji se iz motora može trenutno izvuć; da je prijenos bija pinku loše složen, i da mu u osnovi ne pašu stani-kreni staze (di je lošiji na kočenju od Topraka), ali da na fluidnijim stazama s duljim zavojima ne bi tribalo bit toliko problema.
Tako da... vrijeme teče, život je kratak, guska se peče, meni će batak.
 
jbte, ja sam već pomislio da sam nešto propustio..tu je struka govorila da je vanzemaljac, da nije ni do motora, daj mu bilo šta (osim honde) i bit će prvi..pa sam pomislio da sam na krivom forumu..
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi
ne pratim bas wsbk ali iskreno ne kuzim ovo: pizda, druker i ostala osudivanja. covjek je vidio i prokomentirao. mislim to je sport, sigurno nisu bas frendovi tamo. rea je sad ugrozen od turcina i napravit ce se sve da se sacuva prvo mjesto. ne branima ga, ali puno je takvih u sportu
 
Ubijte me, meni je nečasno, po mom balkanskom bušido kodeksu šaptati ikom išta nakon trke. I jeboga, zbog toga Rea ruši moje snove o sebi kao samuraju.
Rea je inače nemoguć vozač, uporan i precizan. Konstantno na limitu, a malo pada. S te strane ga jako cijenim i mislim da bi on jednako jeben bio i na Đukcu, Yami i Kawi. Čak je i s onom škovacom od čipi čips Honde imao postolja prije par godina. Ali...očekivao sam od njega više od forsiranje pobjede na zelenom stolu.

Turčin mi ide na živce jer je Turčin, jebiga. Iako mi je nemoguć gušt gledati kako gnječi tu Jamahu.


Iako, u pravu si, svijet pamti samo pobjednike, puno prljavih igara od strane ''velikana'' je u drugom planu (osim kad je riječ o Markezu, sva njegova sranja su u prvom planu :D :D ).
 
jbga kad je sve zeleno..i rub staze i stol i trava..
čovjek samo šapnuo šta je vidio ispred nosa, a institucije su odradile svoj posao..
mislim jbmse i za reu i za turčina, samo kažem da je sve zeleno.. :mrgreen:
 
  • Haha
Reactions: Nero
Malo ce se pricat pa ce se zaboravit..osim ako Rea bude prvak a tih 6 bodova bude presudno...I onda cemo opet imat temu za diskusiju