Ima na ulazu u Imotski ona starog tipa ka šta je kutija na Smokoviku ali na nju pazin, da mi mogu ovako poslat kaznu i samo napisat općeniti članak bez da TOČNO navedu šta san napravija jeal nema kamera na kamenmostu..?
Ima na ulazu u Imotski ona starog tipa ka šta je kutija na Smokoviku ali na nju pazin, da mi mogu ovako poslat kaznu i samo napisat općeniti članak bez da TOČNO navedu šta san napravija jeal nema kamera na kamenmostu..?
sve sta oni pisu i salju je..Ima na ulazu u Imotski ona starog tipa ka šta je kutija na Smokoviku ali na nju pazin, da mi mogu ovako poslat kaznu i samo napisat općeniti članak bez da TOČNO navedu šta san napravija je![]()
Angaziraj odvjetnika. To pada garantiranoIma na ulazu u Imotski ona starog tipa ka šta je kutija na Smokoviku ali na nju pazin, da mi mogu ovako poslat kaznu i samo napisat općeniti članak bez da TOČNO navedu šta san napravija je![]()
A raman sam htio pitati jesam li se s tobom mimoisa u k. Sucurcu na semaforuBija san provjerit, i cesta do Ploča je prohodna- ima nešto turizma po cesti ali ako su vam gume dobre može se bez problema vozit po njemu
View attachment 723188
Pa prid robnu sjeoBija san provjerit, i cesta do Ploča je prohodna- ima nešto turizma po cesti ali ako su vam gume dobre može se bez problema vozit po njemu
View attachment 723188
Javi se drugi put pa cu ti mahati iz Luke barPa prid robnu sjeo![]()
I Bacinska jezera, uvik rado idem put juga, samo sve rjeđeUšće Neretve
![]()
![]()
![]()
![]()