yamaha xmax 300 trese voloan pri kocenju

marko329

Member
drugaru na jamahi xmax 300 2017(i ja posjedujem isti motor) malo trese volan pri kocenju prednjom kocnicom, trese pri brzini na oko 60 kmh....detaljno smo pogledali diskove i ustanovili da i na njegovoj i na mojoj i na zadnjem i na prednjem disku ima kao da su malo krivi, ono kad zavstis tocak cujes kad da malo takne pakne,,,,ali koliko se sjecam tako je bilo i na mom bivsem beverliju.....e sad ima li neko ideju sta bi moglo biti uzrok s obzirom da meni ne trese, a ni njemu ne trese zadnja nego samo kad koci prednjom kocnicom
 
Pa i nema logike da ce tresti volan pri kočenju zadnjom kočnicom  :misli: uglavnom posto je 300 model kratko u ponudi prerpostavljam da je jos pod garancijom?  Odvedi na servis da to pregledaju, nisu kocnice nesto s cime bi se igrao.
 
stari moj, nema šanse da ti trese ... to je ipak jokemaha Xmax 300 .. ako se tu išta trese, onda je to vama u glavi, nema šanse da je na toj kanti bilo šta neispravno i da nevalja ..

Čitaš li ti forume i šta "joke" piše ... takvo savršenstvo i po toj cijeni je jednostavno nemoguće da nešto nije kako treba ..

Pitaj korisnika "joke" ako meni ne vjeruješ .. :neznam: