Ovaj dio di trazi prekidac za 4 zmigavca i pita "kolegu" da mu pokaze di je,to je vrh.Najbolješ
Evo sta je jedan napisaā¦.ja neznan ali nije prvi kojeg san cua da slicno govori
Zamisli koliko moras bit glupast za to.
Ovaj dio di trazi prekidac za 4 zmigavca i pita "kolegu" da mu pokaze di je,to je vrh.Najbolješ
Evo sta je jedan napisaā¦.ja neznan ali nije prvi kojeg san cua da slicno govori
a ovisi kako kome... da je tako samo bi se Africe radile u toj klasi.Ali Africa je majkaā¦.nema tu zbora
Pogotovo u DCT kombinacijiā¦.
Potpisuen prvu polovicu, sve do skuter gasaEto bas je S10 i bilo koji motor od 260+ kila za neki enduro
Jeā¦.makadam laganiā¦
Meni je S10 osovno posli Atas 18/19 najlipsi motor u segmentu velikih putnih enduraā¦.
Vec odlucia da je uzmen pa san u zadnji tren reterniraā¦.ali jos srce zaigra kad prode kojaā¦.i CT 1200 istoā¦..
Ali Africa je majkaā¦.nema tu zbora
Evo da ti ne govorim pogledaj Youtube, pogledaj Cosmica sa ovoga foruma, kuda je on nju gonio. Može ona, nego treba znat.Eto bas je S10 i bilo koji motor od 260+ kila za neki enduro
Jeā¦.makadam laganiā¦
A svak ima neke svoje preference i zahtjeve.Mada sad dolazi Strom 1000DEā¦.prika mi ga uzima pa kad dode za 3,4 miseca cemo vidit sta drugi najbolji japanski proizvodac motora(nakon Honde) ima reciā¦.
NajveÄi problem S10 je da su performanse u najkoriÅ”tenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika loÅ”ija nego na GSA. InaÄe S10 je odliÄan i vrlo kvalitetan motor.Najveci problem S10 je sta ga ne kupuju da bi se pravili vazni ka s GS-om...
Tu se necu misat, al da se (ne) kvari ko GSA nema priceNajveÄi problem S10 je da su performanse u najkoriÅ”tenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika loÅ”ija nego na GSA. InaÄe S10 je odliÄan i vrlo kvalitetan motor.
GSA ubija gradska vožnja. Od birtije do birtije. Sa sedam kofera. šTu se necu misat, al da se (ne) kvari ko GSA nema price![]()
To je za preko sedan gora.š¤GSA ubija gradska vožnja. Od birtije do birtije. Sa sedam kofera. š
Postovani kolega bajkeru,NajveÄi problem S10 je da su performanse u najkoriÅ”tenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika loÅ”ija nego na GSA. InaÄe S10 je odliÄan i vrlo kvalitetan motor.
A slusajPotpisuen prvu polovicu, sve do skuter gasa![]()
Taman se vratia s moto show Utrecht i sidia na KTM-u 2023. Prava zvir! Za mi da nisan dosa ranie da uvatim misto za testove motora koih je bilo stvarno zanimljivih, cak i Zero modeli. Ali KTM izaziva strahopostovanje u S verzijiZa ktm jos nisam spreman...
I ja isto. Zato derem Vespu po gradu. Ali za razliku od tebe i po kiÅ”i i po ledu. Auto mi je tlaka. Kad me vidiÅ” u autu, znaÅ” da su djeca samnom. Tu smo viÅ”e manje isti isti. S10 je za ture. Ponekad je samo odvozim Äir po gradu, da provrti ulje, ako duže nije bila na turi.A slusaj
Ja san dosta po gradu tj vozin motor umisto auta jer mi je auto tlaka
VidiÅ”, a ja nemogu podnjet tablet umjesto satova.ne mogu podnit u 2020 god halogeno svitlo i instrument tablu ka u NC-aā¦.
A CT 1200 iako je cudesan motor san eliminira zbog extremno rustikalne opreme tj tehnologije za tu vrstu motora i za tu cijenuā¦.ne mogu podnit u 2020 god halogeno svitlo i instrument tablu ka u NC-a
S10 kardan je neunistivI ja isto. Zato derem Vespu po gradu. Ali za razliku od tebe i po kiÅ”i i po ledu. Auto mi je tlaka. Kad me vidiÅ” u autu, znaÅ” da su djeca samnom. Tu smo viÅ”e manje isti isti. S10 je za ture. Ponekad je samo odvozim Äir po gradu, da provrti ulje, ako duže nije bila na turi.
I onda kupiÅ” motor od 270 kg sa prednjom 21???
E sad ti kažeÅ” da nije motor od 260 kila za offroad, a tebi onda stave 21/18 žbicane felge na Afriku. Å to znaÄi da je primarno za off road, inaÄe bi bila 19/17 i ljevanim felgama.
E sad DCT i offroad neznam. Nikad provao.
VidiÅ”, a ja nemogu podnjet tablet umjesto satova.
I joÅ” jedna. Meni je kardan bio primarna želja kod kupovine, jer mi je tlaka podmazivat lanac na putovanjima, i mislit od lancu i zupÄanicima. Zato sam uzeo S10 umjesto KTMa (koji me joÅ” vijek žulja). Ali kardan je kardan. Prst u uvo (ako nije BMWov).
To ti je to. 100 ljudi, 100 Äudi. 100 žena , 200 sisa.