Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

Poggiali

New member
Potaknut prošlogodišjim odazivom i nadam se, sa svoje strane dobrom organizacijom, i ove godine na zahtjev mnogobrojnih članova sa radošću vas obavještavam da sam priveo kraju organiziranje Zagorje tour-a 2008 supported by: www.my-forum.kicks-ass.org

Prošlogodišnji susret i vožnju su obilježila mnoga pozitivna iskustva, upoznavanje i zbližavanje članova foruma kroz prekrasnu atmosferu na kojoj se zahvaljujem prisutnim članovima te odlučujem ove godine također obaviti dobar posao s organizacijom! Broj plairanih kilometara se povećao te se očekuje ove godine put od oko 180 km po Zagorju (prošle godine je bilo 160). Ruta je također izmjenjena te se adam da ćete biti još više oduševljeni plairanim.

Okupljanje je 5.10.2008 u Zaboku di i prošle godine. Za one koji nisu bili a željeli bi, to je na skidanju sa Zagorske magistrale kod Zaboka, no nadam se da će vam sve biti jasnije nakon pregleda karte i rute a i članovi koji su bili prošle godine će nadam se i ove prisustvovat pa time olakšat novima!

Okupljanje će biti u 9:00 sati ujutro na već spomenutom mjestu te se od tamo nakon okupljanja ide na ranojutarnju kavicu i "probijanje leda". Onda se nastavlja put prema Klanjcu, pored prekrasnih "Termi Tuhelj". Poslije Klanjca, prilika za odmor i slikanje uz spomenik "Lijepoj našoj". Mirna atmosfera, rijeka, klupice i puno hladovine ukoliko nas sunce odluči pratiti. Nakon Mihanović dola krećemo pravac Kumrovca gdje možemo vidjet rodnu kuću Josipa Broza-Tita (opcija, ulaz je 20 kuna pa ak se odlučimo mogu nas najavit kao grupu da nas manje košta). Put nas zatim vodi do Krapine. proć ćemo kroz Desinić i Pregradu te ćemo naposlijetku skrenuti za Hum na Sutli koji se nalazi uz samo Slovensku granicu koju ćemo pratiti od Kumrovca. Prolaskom kroz Đurmanec očekuje nas metropola K-Z županije, Krapina! Ove godine ćemo kroz Jesenje i Bednju malo zakoračiti u varaždinsku županiju te ćemo iz prve ruke vidjeti kaznionicu u lepoglavi gdje ćem ose nakratko zaustaviti. Nakon Lepoglave krećemo prema Novom Golubovcu i od tamo za Zlatar preko Mača. Iz Zlatara ćemo kroz Belec gdje ćemo stati i vidjeti jednu od najstarijih Crkvi u Zagorju nastaviti prema Budinščini. Od tamo ćemo kroz Konjšćine krenuti put Marije Bistrice, najvećeg Hrvatskog svetišta. Nakon Marije Bistrice gdje imamo priliku također malo odmoriti ili proći kalvarijom, pomoliti se i zahvaliti na skuterima  :toothy9: krećemo za Bedekovčini, mjesto u kojem ja živim. Do tamo ćemo Kroz Stubicu. Na kraju pri dolasku u Bedekovčinu, ćemo imati odmor na prekrasnih 7 Bedekovčanskih jezera. Vrijeme tamo možemo iskoristiti za odmor, šetnju il nešto treće...tamo ću dogovoriti također popust pa možemo uživati u nekim od Zagorskih delicija ili u fiiiinim ćevapima.

Evo vam i kata sa kiletražom (cca.) i vrmenom putovanja:


Prošle godine:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3830.180
od stranice 13 nadalje...slike + dozivljaji!

Nadam se da vam se sviđa i da vas nisam razočarao! S razlogom sam postavio temu već sada da se svi na vrijeme mogu prijavit te da dobijem približni broj zainteresiranih za ovom avanturom koja bi nam mogla postat tradicionalna za ovo doba godine u kojem je Zagorje najljepše! Vrijeme vašeg okupljanja ćete vi dogovorit, ja sam napiso kad vas cekam u Zagorju! Vi u ZGBu kad se dogovorite i di stavljam u prvi post!

Vrijeme okupljanja u ZGBu i polazak za Zagorje:

Pirustvovat će :

KicHo7
robert
damir-runner
Tomma
greenlite
Hrastinski
efz
lav
fiko17
Poggiali
Broken

Dalje se quotajte u listu ko misli s nama :)
 
onda se kvotaj u listu, jer se ovo updeata na još par foruma, i nije lako zubljat sad tak sve koji postaju vamo tamo
 
Pirustvovat će :

Fran Mirtl
KicHo7
robert
damir-runner
Tomma
greenlite
Hrastinski
efz
lav
fiko17
Poggiali
Broken
 
Fran Mirtl said:
Pirustvovat će :

Fran Mirtl
KicHo7
robert
damir-runner(damir_zgb)
Tomma
greenlite
Hrastinski
efz
lav
fiko17
Poggiali
Broken
 
Daj se odluči ili si iz Bedekovčine ili iz Svetog Križa Začretja,inače ovdje jedan Svetokrišćan.
 
heheh, ja sam iz Ciglenice, ovaj text je od frenda koji je iz Bedexa,ja sam samo copy/paste-ao ;)
 
brijem da ce biti lijepo makar sve to znam posto imam kucu u Maču..
ima nas zagoraca :D
 
gemist :mrgreen:
 
prst prst? :mrgreen:
 
e jbg sad kad je off,sad ce berba pa bi mi dobro dosla snaga za pute,brente :mrgreen:
 
pitanje... kojom se vi brzinom krecete prosjecno... znam da mi skuter na brijegu skoro nit jednom ne padne ispod 40 kmh.. u ovoj banani sad... al neide ni iznad 80 kmh u normalnim uvjetima bez ubijanja u pojam.... necu se gurat di mi nije mjesto... al ak ne letite... ja bi se isto prikljucil...

zivim blizu velkog trgovišća...
 
To mi liči na ovo http://www.ilickimaraton.com/ samo sa skuterima po Zagorju!  (y) :mrgreen: :LOL: