YAMAHA R-M1
New member
PRAVILA TAKMIČENJA U PEČENJU PEČENKI
NA ZATVARANJU MOTO SEZONE 2010. MOTO KLUBA BROD
Izvršni odbor Kluba je na svojoj sjednici dana 07. listopada 2010. godine donio slijedeća pravila za provođenje takmičenja u pečenju pečenice na Poloju 16.10.2010.:
- Moto klub osigurava svima potrebna drva, kruh,rakiju, tamburaše, rock band, rezačice mesa, tanjure, pribor za jelo, alu tacne za sl*ganje mesa, salvete i dr. sitne potrepštine, kao i šator za zajedničko druženje i konzumaciju jela i napitaka nakon ocjenjivanja, osigurava najmanje tri nagrade i pehara za nagrađivanje najboljih natjecatelja, nadalje osigurava tamburašku glazbu od 12 sati do kraja manifestacije, i druge potrebne organizacijske zahtjeve,
- Svaka ekipa sama osigurava pečenice, ražanj, opremu za pečenje kao što je lim i držači ražnja ili elektromotor ako to imaju, stolove i stolice...
- Komisija odlučuje većinom glasova na osnovi svih prebrojanih bodova,
- Komisija pečenice ocjenjuje po tri kriterija ocjenama od 1 do 5 za najbolje, ona ekipa koja sakupi najveći broj bodova zbrojeno je pobjednik, za slučaj istog broja bodova više vrijedi bod za ukus od ostalih, a za slučaj da su i tada izjednačeni dijele mjesto na tablici.
- Razne prerade kao iskoštavanje i slično može biti ocjenjeno samo ako ima takvih više pa se može dati usporedba.
- Nakon ocjenjivanja pečenica sve se ekipe pridružuju zajedničkom druženju, konzumaciji sa drugima i pristiglim gostima na mjestu kojeg uredi organizator.
- Obavezna potvrda od veterinara
- Prijave na 098/9748341 Matija Lipec
U Slavonskom Brodu 07. listopada 2010.
NA ZATVARANJU MOTO SEZONE 2010. MOTO KLUBA BROD
Izvršni odbor Kluba je na svojoj sjednici dana 07. listopada 2010. godine donio slijedeća pravila za provođenje takmičenja u pečenju pečenice na Poloju 16.10.2010.:
- Moto klub osigurava svima potrebna drva, kruh,rakiju, tamburaše, rock band, rezačice mesa, tanjure, pribor za jelo, alu tacne za sl*ganje mesa, salvete i dr. sitne potrepštine, kao i šator za zajedničko druženje i konzumaciju jela i napitaka nakon ocjenjivanja, osigurava najmanje tri nagrade i pehara za nagrađivanje najboljih natjecatelja, nadalje osigurava tamburašku glazbu od 12 sati do kraja manifestacije, i druge potrebne organizacijske zahtjeve,
- Svaka ekipa sama osigurava pečenice, ražanj, opremu za pečenje kao što je lim i držači ražnja ili elektromotor ako to imaju, stolove i stolice...
- Komisija odlučuje većinom glasova na osnovi svih prebrojanih bodova,
- Komisija pečenice ocjenjuje po tri kriterija ocjenama od 1 do 5 za najbolje, ona ekipa koja sakupi najveći broj bodova zbrojeno je pobjednik, za slučaj istog broja bodova više vrijedi bod za ukus od ostalih, a za slučaj da su i tada izjednačeni dijele mjesto na tablici.
- Razne prerade kao iskoštavanje i slično može biti ocjenjeno samo ako ima takvih više pa se može dati usporedba.
- Nakon ocjenjivanja pečenica sve se ekipe pridružuju zajedničkom druženju, konzumaciji sa drugima i pristiglim gostima na mjestu kojeg uredi organizator.
- Obavezna potvrda od veterinara
- Prijave na 098/9748341 Matija Lipec
U Slavonskom Brodu 07. listopada 2010.