Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland

Navijaj za njega kad dođe u superbike...
Te priče kako je MM super a honda niš ne valja su lila. Honda je u debeloj krizi, ali nije ni MM ono što je bio. Daleko od toga.
Ima vozača koji bi na istoj toj hondi skupili više bodova.
Danas treba biti i brz, ali i taktičan.
Ducati prvenstvo je stvarno kritično.... još koja godina pa će biti prvih 12 ducatija
 
I da budu sve dukci tek tada bi bilo zanimljivo..neznam ko brani ostalim da naprave jos motora..Rossi je molio yamahu da mu daju motore i sipak..sad im kao neko kriv..tech 3 im je bio musterija godinama jebavali ga non stop davali mu motore po 2g stare..gledaj ducati pramac kako saradjuju..mozda satelitska momcad osvoji prvenstvo..pa sta..to je konkurencija, a ne honda iz dohan ere..ostalih xx hondi kalaje..cak ni timski kolega nije imo isti motor..sad se zale ima 8 dukaca...
 
Ducati kup se zagrijava. Ajde zanimljiva utrka za razliku od prošlog vikenda. Što je bilo Binderu??
 
Binder promašio brzinu ili mu mjenjač uletio u međubrzinu i završio ravno u šljunjak!
 
  • Like
Reactions: singlica
Forza DUCATI !!! ❤️

Sve pohvale Martinu 👌

Bilo bi stvarno fora da privatni team osvoji naslov :D

Binder je izjavio da je sam zeznuo:

Steta, izvrsno se drzao 👍

Fun/sad fact: Osim rezervnih dijelova za Hondu, MM93 nije imao niti vise ("samo 5") kombinezona sa sobom u Njemackoj pa je AlpineStar morao organizirati intervenciju popravka jednog najmanje ostecenog :(
 
Iako se ponavljam, bojim se da ako stvarno tako nastavi, uskoro bi mu mogle trebati samo pelene :(

Nisam mu fan, jer ne volim silovatelje, ali talenat i vjestinu voznje ne osporujem i postujem. Nazalost, to zbog cega ga ja ne volim vec godinama, je on odnesao na neku eksponencijalnu razinu gdje se sve cesce i njegovi veliki fanovi (mislim na (bivse) profesionalne vozace utrka) vec polako hlade i upozoravaju na opasnost ove strategije :/
 
This is the first Ducati 1-2-3-4-5 and the first for the same manufacturer in MotoGP™ since Honda at the Rio GP back in 2003.
Tad se niko nije bunio da ima puno Hondi..dobra stara vremena
 
  • Like
Reactions: cicogti and bolcic
Da nije tada bilo toliko Hondi i par klavijatura ne bi sad ni imao prvenstvo nit Dornu 😁
 
Nakon ove utrke normalno je da su svima puna usta Marqueza koji je redovito dobivao ovu utrku, da...dobivao , no vremena su se jbn promjenila, neki drugi dečki su napredovali, napunili se samopouzdanjem a i Honda sad već očigledno kaska u razvoju za dukcima. To i vrapci znaju no veći problem je očigledno u MM-u . Mislim da je vrijeme za jednu temeljitu psihoterapiju jer pasti na svakoj utrci (i treninzima i warmup-u ) je postalo preludo , a o opasnostima da ni ne govorim. Možda je fizički skoro pa fit , ali mentalno je u qurcu i to malo žešćem. A vjerujem da mu nitko ne želi zlo ali ovo sve naginje da se priča ne završi baš lijepo. Gubitak šampionske perfekcije je preočit i boli činjenica da je na ponovnom putu prema vrhu , ustvari sve dalja i dalje..... vjerojatno je ovima i u Hondi jasno da bi mu samo uputnica psihiću najviše pomogla no koga briga , možda bljesne do kraja sezone pa će brže bolje sve pod tepih, no nebih se baš kladio da je neko dugoročno rješenje njegovog poremećaja na vidiku ..... ☹️ ... u svakom slučaju oko MM-a ništa nije baš normalno, a treba nam u ovom sportu...(y)

Martin me bogami iznenadio i u sprintu pa i jučer, zrelo i precizno, vozač koji se napadao u karijeri, možda se ustabilio i bude prijetnja do kraja, neznam, u svakom slučaju 16 bodova nije ništa, Banaglia nema vremena za bilo kakvo opuštanje i to je veliki dobitak za nastavak praćenja motogp cirkusa...;)
Dečki iz Rossieve ergele opet odlični, Zarco opet top, no KTM-ovci opet kaskaju, mislio sam da na ovoj stazi imaju neku šansu za tron, očigledno krivo jer ovakva dominacija dukaca je nemoguća istina....:rolleyes:
 
Koliko ima istine u onom što Bezzechi kaže: nije samo do Ducatija, Ducati ima hrpu odličnih vozača. Donekle to stoji ako pogledamo di je Di Giannantonio. A opet, ako pogledamo Alexa na Hondi pa sad na Ducatiju..... 😁
Sve u svemu, drago mi je da ljudi kuže da nije samo do Honde. MM se raspada na svim livelima i to je jasno.
Martin samozadovoljno misli "e jeste se zajebali, vidite gdje sam ja gdje beštija.". A bio je baš frustriran kad nisu njega uzeli
 
  • Like
Reactions: cicogti
Bice tu jos svega Pecco je odlican Martin je ovaj vikend bio bolji ,motogp cirkus ide dalje di ces bolje i zanimljivije …..
 
  • Like
Reactions: Dene and bolcic
Nije do Honde a 3 od 4 vozača ozlijeđeni/polomljeni i to u individualnim incidentima. Loša sreća desi se. Eto Zubatits je sam po sebi slučaj pa ga ne moramo ni računati. Ali nije motor toliko loš Taka je još tu. Početak članaka odlično sumira kako Honda nije toliko loša "The only Honda rider without any broken bones"

 
Last edited:
Nije do Honde a 3 od 4 vozača ozlijeđeni/polomljeni i to u individualnim incidentima. Loša sreća desi se. Eto Zubatits je sam po sebi slučaj pa ga ne moramo ni računati. Ali nije motor toliko loš Taka je još tu. Početak članaka odlično sumira kako Honda nije toliko loša "The only Honda rider without any broken bones"

3 od 4 vozača su ozljeđeni u Hondi a 2 od ta 3 su rins i m.m dva najveća padavičara od svih vozaća
 
  • Wow
Reactions: bolcic