Novi GS/GSA

Ja dobio poziv na probu.... ali mi je toliko odbojan da ni nemam želju probat.
1250..... koliko god mi nije oku ugodan ipak sam ga probao i na kraju ga nisam kupio.
 
Ja dobio poziv na probu.... ali mi je toliko odbojan da ni nemam želju probat.
1250..... koliko god mi nije oku ugodan ipak sam ga probao i na kraju ga nisam kupio.
Još si mlad
 
Vrlo vjerovatno. Ali obzirom da nisu svi Dinaridi i Skandinavci, te da je Evropski prosjek visine 178-180 cm, mislim da su sa ovim downsizingom i uvođenjem sportske note novog GS-a učinili pristupačnijim široj bazi potencijalnih kupaca. Gledam primarno po sebi, iako ni XR kojeg trenutno vozim nije ništa manji od starog GS-a što se visine tiče. Štaviše, na XR-u je teže manevrisati u mjestu i dohvatiti pod nego sa starim GS-om. A vjerujem da će i velike ljude ispoštovati sa Adventure verzijom i da na kraju zapravo niko neće ostati zakinut. A ako i ne ispoštuju, ima KTM SA, Multikulti itd. Sve jako dobri motori (y)

Nisam siguran da Adventure moze toliko odskakati ali da, biti ce natrpan a time i veci. Mislim da je sad za dobar dio publike smanjena razlika izmedu GS i XR.
 
  • Like
Reactions: GT
Ne, ja samo volim procitati kad o nekom motoru nesto napise netko tko o tome nesto zna. I vozi. Ti se tu nikako ne uklapas jer to sto prefeiras taj.brand ne znaci da imas pravo ironijom seruckat. Niti si ikad imao normalan motor niti znas vozit. Ali nema veze, ne zna ni srki, dovoljno je da se samo suzdrzis nepotrebnih komentara kako ne bi morao netko drugi.
 
kaj je rekel?
Kardan i sluzbeno postaje potrosni dio na modelima R1200 i R1250 (pogotovo GS modeli) pa se tako kontrola vrsi 60.000km. Ukoliko se ukaze potreba, eventualna zamjena je za sve vlasnike besplatna no momak ne iskljucuje da ce se s vremenom pojaviti i neki small-print prema kojim ce ipak biti zaracunati neki radni sati/dijelovi/nesto trece.

E sad jos bolji dio: isti taj kardan ce biti potrosna roba i na novom GS1300 pa ce se tako morati mijenjati svakih 80.000km i to ce kostati oko 900 EURa. 🤦‍♂️

Da nije tuzno, bilo bi komicno.
 
Da, ok to je glupo, ak ti nije tesko, kolko bi potrosio u tom periodu na lanac/lancanike i odrzavanje istog?

pitam iz prakticnih razloga