Novi stacionarni radari

Zato jer je pretpostavka majka svih zajeba. A zašto bi pretpostavljali?? Kga libo taki za to, zar još i na to gubiti vrijeme? Lege artis, imali su zakonsku osnovu pisati kaznu, osobito ako je auto parkiran na dijelu javne površine, tada je činjenica da je metar dalje tvoje dvorište posve nebitno...
Gdje je decko napisao da se radio o javnoj povrsini? U mojoj zgradi ima ulaza u garazu i ispred tih ulaza je normalan parking na koji ne smijes parkirati ako nisi vlasnik garaze. Ako sam ja vlasnik garaze, i tebe i komunalnog redara i policiju treba boliti kurac da li ja parkiram unutra ili vani(ne, ne bi upeljao auto svaki puta kada skoknem doma ako negdje poslije idem). To se sve provjeri sa jednostavnom provjerom registracije.

U biti oprosti, ja sam kriv, nisam nick pogledao pa nisam vidio sa kakvim seljakom sam se ja opet nasao raspravljati. Zajebem se sa tobom svaki put, vise necu.
 
U Italiji za prolaz iz dvorišta ili garaže na ulicu moraš plačat godišnju pretplatu za to da ti se nitko ne parkira na prolaz.Dobiješ znak

"passo carrabile" i onda moš zvat pauka ako ti se netko parkira!

 
  • Wow
  • Like
Reactions: neven and 3alfa3
Jedno sranje ne možeš pravdati drugim sranjem. I ne znam zašto bi upisivao registraciju i išta provjeravao, za time nema potrebe...
Nego šta će upisati ako piše kaznu za parkiranje, na koga je drkao ujutro?
Ne znam jel me namjerno zajebavaš ili je riječ o nečemu ozbiljnijem, ali ako piše kaznu jer je automobil parkiran ispred kuće, pa valjda treba provjeriti jel ima osnovu za to.
Tako može ići svijetom i pisati kazne svim autima koji su na "rezerviranim" mjestima jer kako bi on trebao znati čije je mjesto.
Uostalom, tako je netko meni mogao doći i parkirati.
Lijepo je vidjeti na što se troši naš novac od poreza. Prvo ide plaća idiotu koji je napisao kaznu, a zatim se plaćaju sudski troškovi koji su napravljeni jer se kažnjena osoba žalila. Umjesto da je ovaj provjerio šta radi.
 
  • Like
Reactions: tegla
Grossato emphasizes that the sawed and knocked down speed camera was not installed to make money , but to increase safety along the Romea state road, where numerous accidents, including fatal ones, have occurred.

😆😆😆
 
  • Haha
Reactions: boško buha
Gdje ima volje, ima i načina.😋

👍

tree-shaking-shaking.gif


😄
 
Nego, jel postavljaju ispred znak za kontrolu brzine ? Dobra informacija bi bila napisati u kojem smjeru je okrenuta.
Koliko kužim okrenuta je prema ZG, znači kada ideš za Zagorje je free pass. Makar je tamo raskršće i pješački tako da nije neka fora proletiti.