CB 1000R Neo Sports Café 2018.

Ipak sam se morao vratiti sa Talijana (Tuono 660) na Japanca. Super je baby Tuono i legao mi je odlično ali jednostavno za mene nema do redna 4 cilindra.
 

Attachments

  • 2.jpg
    2.jpg
    2.9 MB · Views: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    2.3 MB · Views: 0
A veća mi je od Tuona 660. :mrgreen:

Ja jednostavno volim te kratke nabijene motore. Ko klinjo sam slinio na Buell XB9 dok je izašao. :)
 
nedavno mi izmakao jedan ultra povoljan i točno mi je žao kaj ga nisam zel, fora motor, šteta jedino kaj su dimenzije za miđete
 
  • Like
Reactions: pikacu79
Napiši malo dojmova. Škrt si na riječima. :mrgreen:
Nemam šta napisati a da to na hrpi testova već nije napisano. No i ja nisam neko mjerilo jer je meni svaki motor koji je 1/1 dobar. Prilagodim se ja malo njemu, malo njega prilagodim sebi i to je to. :)
Trenutna mi je zamjerka ovjes koji mi malo nemirno radi i sa tim se treba poigrati, ali nikad nisam baš bio vičan tome. Probao sam ga podesiti prema nekim savjetima sa neta ali nije to to pa ću morat uloviti nekoga da mi pomogne sa tim.

nedavno mi izmakao jedan ultra povoljan i točno mi je žao kaj ga nisam zel, fora motor, šteta jedino kaj su dimenzije za miđete
Neki sa Njuškala? Jedini povoljan je bio isti kao moj iz Motoboxa u Puli koji se prodao dan prije nego sam ja prodao Tuona. Na kraju mi je srećom još bolje ispalo sa ovim. Nisam baš u zadnjih par mjeseci naišao na nešto povoljno na Njuškalu osim toga.

Ta klasa motora je za miđete...nije za muskarce.

Dobro, tebi je i GS malen. :ROFLMAO:


Ne volim se slikat ali evo ulovio sam danas kuma na điru da me poslika samo za forum. :mrgreen:

Meni motor dok sjedim nije niti približno mali, tj imam mjesta i viška. Na slici možda djeluje da je malo uknap na mojih 183cm i kilaže pravog muškarca. :mrgreen:

IMG20240428182000.jpg
IMG20240428182017.jpg
IMG-8c7cca81152d9ada087be6edf43fe2a1-V.jpg
 
Last edited:
Neki sa Njuškala?
nije bio na njuškalu i bio je 2000 eura jeftiniji od u tom trenutku drugog najjeftinijeg, ali kak imam pokoji motor viška mi se nije žurilo pa sam na kraju izvisio :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: Medo