Svaka ti čast! Moji školiski dani su bili jedva za masnjak (lepinja namoćena u mast gdje se peku levapi i mrvicu majineze/kečapa) na placu, a kamoli išta skuplje ala Esplanada!Sad si me podsjetio na školske dane i prakse u Esplanadi. Kanape sendviči su se na dnevnoj bazi radili na stotine komada. Onda sam ih se naslagao za cijeli život.
To je bilo ko pecenje za mene i moju generaciju u osnovnoj skoli samo sto je kod nas mascoba bila od pileta sto se peklo pa kapalo, po Dinara kostalo tj PetobankaSvaka ti čast! Moji školiski dani su bili jedva za masnjak (lepinja namoćena u mast gdje se peku levapi i mrvicu majineze/kečapa) na placu, a kamoli išta skuplje ala Esplanada!
Koji vam je kurac. Nisam bil gost, šljakal sam u hotelu. 😂Svaka ti čast! Moji školiski dani su bili jedva za masnjak (lepinja namoćena u mast gdje se peku levapi i mrvicu majineze/kečapa) na placu, a kamoli išta skuplje ala Esplanada!
Svećenik objašnjava zašto se ove godine na Badnjak ne preporučuje postNisi valjda stvarno mislio sutra postiti? Odreci ce te se oni tvoji dole
Radler nekadasnji bajker radler, Dado di je to
Nije osta ni jedan...Pafe, lipo ti se kumpiri žute.