Di si ono reka sa zivis?Evo malo isprobao ovo čudo i za prvi put prezadovoljan. Praksom do savršenstva 💪
View attachment 778757
View attachment 778758
View attachment 778759
Evo malo isprobao ovo čudo i za prvi put prezadovoljan. Praksom do savršenstva 💪
Sa istim tijestom na 250 i 450*C dobijes razlicite pizze. Tijesto je bitno, ali temperatura čini razlikuako imaš dobro tijesto i obična peć koja ide preko 270° bi išla... a čini mi se da ti je u tijestu tajna uspjeha
Tako je u kućnoj pećnici minimum 70% hidracije jer se tijesto isuši zbog dužeg pečenja.S istim tijestom na 250 i 450*C dobijes razlicite pizze. Tijesto je bitno, ali temperatura čini razliku
Kokotic
I za nas i za kokotaPohvaljujem kriglicu na stolu.
Navodno ima ljekovita svojstva.
eto ti ga....@lesli eldridž zlatar je top riba