e ovo je klopa...

Ledo štrukle provane, sve u svemu odlične jedino mi nije bila po guštu kiselost, drugi put ide slatko vrhnje.
 

Attachments

  • IMG_20240327_203722.jpg
    IMG_20240327_203722.jpg
    1.3 MB · Views: 0
Prije pečenja zalit vrhnjem za šlag obavezno, a kad je gotovo vanilin šećer gore. Ja zaprašim i s malo cimeta u prahu... :mrgreen:
 
Evo malo isprobao ovo čudo i za prvi put prezadovoljan. Praksom do savršenstva 💪

ako imaš dobro tijesto i obična peć koja ide preko 270° bi išla... a čini mi se da ti je u tijestu tajna uspjeha
 
Last edited:
S istim tijestom na 250 i 450*C dobijes razlicite pizze. Tijesto je bitno, ali temperatura čini razliku
Tako je u kućnoj pećnici minimum 70% hidracije jer se tijesto isuši zbog dužeg pečenja.
Na kamenu u kućnoj pećnici koju zagriješ minimum 1h možeš dobiti dobru pizzu ali nebo i zemlja usporedbi sa ovom pećnicom koja ide na +500 stupnjeva.
 
šanpjero je vrh....
a ono iza ja dam mačkama ili vlajima..... u konobama to bace na palmino uje i posluže črnome.....
 
Na mobitelu sam pa ne vidim dobro. Nisi valjda jeo pomes s fišom 😲
 
Je u restoranu ali bilo je odlično.👍
 

Attachments

  • IMG_20240412_211316.jpg
    IMG_20240412_211316.jpg
    1.4 MB · Views: 0
  • IMG_20240412_211249.jpg
    IMG_20240412_211249.jpg
    1.7 MB · Views: 0