strasilo Motorator Mar 16, 2019 #21 Dobio sam (tj. ne ja već vlasnik skutera) uputstvo za spajanje i piše da se spaja na crvenu žicu ... :neznam:
Dobio sam (tj. ne ja već vlasnik skutera) uputstvo za spajanje i piše da se spaja na crvenu žicu ... :neznam:
dajteh Member Mar 17, 2019 #22 Na speedfightu ne postoji crvena zica na CDI-u Vidi pa javi sto pise na njemu
dajteh Member Mar 18, 2019 #24 Cudi me kako si jos ziv kada volis nabadati na slicne zice, ili se nisi dovoljno jako opekao Ne nagadjam, u tome sam vec jako dugo i moguce je da si kupio moju blokadu, makar sumnjam zbog cudnog upustva.
Cudi me kako si jos ziv kada volis nabadati na slicne zice, ili se nisi dovoljno jako opekao Ne nagadjam, u tome sam vec jako dugo i moguce je da si kupio moju blokadu, makar sumnjam zbog cudnog upustva.
strasilo Motorator Mar 19, 2019 #25 Nisam kupio ja, već vlasnik skutera (mislim preko nekoga) .... i došao mi je sa uputstvma i pričom koju sam i ja ovdje ispričao ... :wink: Mogu probati po uputstvima koja si naveo ovdje .. nije mi problem ... Attachments IMG_20190319_211246.jpg 419.6 KB · Views: 376 IMG_20190319_211318.jpg 384.4 KB · Views: 271
Nisam kupio ja, već vlasnik skutera (mislim preko nekoga) .... i došao mi je sa uputstvma i pričom koju sam i ja ovdje ispričao ... :wink: Mogu probati po uputstvima koja si naveo ovdje .. nije mi problem ...
dajteh Member Mar 20, 2019 #26 Samo ti postupi onako kako sam ti rekao i reci sto pise na CDI-u. Ovo je greska sto pise da je crvena, to je za piaggio.
Samo ti postupi onako kako sam ti rekao i reci sto pise na CDI-u. Ovo je greska sto pise da je crvena, to je za piaggio.
strasilo Motorator Mar 20, 2019 #27 Zvat ću čovjeka ovih dana da dođe pa da probamo ... javim kako je prošlo ...
TihomirH New member May 5, 2019 #28 Pozdrav Dajtech, imam isti problem, ali s drugom bombinom, na Aprilii SR50R. Vrijedi crvena žica ili? (vidi sliku) Hvala. Attachments 20190409_184442 (11).jpg 577.5 KB · Views: 112
Pozdrav Dajtech, imam isti problem, ali s drugom bombinom, na Aprilii SR50R. Vrijedi crvena žica ili? (vidi sliku) Hvala.
fibra59 New member May 5, 2019 #29 TihomirH said: Pozdrav Dajtech, imam isti problem, ali s drugom bombinom, na Aprilii SR50R. Vrijedi crvena žica ili? (vidi sliku) Hvala. Click to expand... aprilia ima piaggio mašinu tako da blokada ide između crvene zice i mase.
TihomirH said: Pozdrav Dajtech, imam isti problem, ali s drugom bombinom, na Aprilii SR50R. Vrijedi crvena žica ili? (vidi sliku) Hvala. Click to expand... aprilia ima piaggio mašinu tako da blokada ide između crvene zice i mase.
TihomirH New member May 5, 2019 #30 fibra59 said: aprilia ima piaggio mašinu tako da blokada ide između crvene zice i mase. Click to expand... Hvala. idem probati.
fibra59 said: aprilia ima piaggio mašinu tako da blokada ide između crvene zice i mase. Click to expand... Hvala. idem probati.
Ivanos46 Well-known member May 5, 2019 #31 tako je jednu spajas na cdi crvenu,a drugu na masu,mos na ramu,a mos i na minus od akumulatora spojiti...
tako je jednu spajas na cdi crvenu,a drugu na masu,mos na ramu,a mos i na minus od akumulatora spojiti...
strasilo Motorator Jul 30, 2019 #32 dajteh said: Samo ti postupi onako kako sam ti rekao i reci sto pise na CDI-u. Ovo je greska sto pise da je crvena, to je za piaggio. Click to expand... Može li spomenuta blokada ići na runnera?
dajteh said: Samo ti postupi onako kako sam ti rekao i reci sto pise na CDI-u. Ovo je greska sto pise da je crvena, to je za piaggio. Click to expand... Može li spomenuta blokada ići na runnera?