Evo i mene Pending

StickyFingers

Well-known member
Oct 15, 2019
657
282
63
Zagreb
Bok svima,

evo napokon punokrvno ovdje, nešto sam i do sada već čitao ali nisam imal vozačku a ni kaj konkretno vozit pa nisam mislio tratit vrijeme ljudima.

Kratki rezime: punih 25 ljeta, Ličkih korijena ali sitne građe, rodom iz blizine Ivanić Grada, već godinama stacioniran u Zagrebu... Radim u telekomunikacijama (ne zovem telefonom da odma to rješimo  :D ), ponosni zrakoplovni tehničar zvanjem, mamin najdraži (jedini) sin, veliki zaljubljenik u tehniku, povijest, vojnu tehniku, glazbu itd. Povremeni internet ratnik (ne u komentarima 24sata), relativno česti posjetitelj ugostiteljskih objekata Trešnjevačkog placa, prijatelji kažu da sam zajebant, djevojke mi uglavnom ništa ne kažu nego opale šamar.

Treća generacija motorista u familiji, djed je davnih dana žario i palio Horexima, Arielima i ostalim opasnim pilama davnog doba, ćale je iz onog sistema izašao sa fićom, a u ovaj ušao sa CX500.
Prvi počeci su bili još u doba vrtića kad sam gledom famoznog apenca u podrumu, koji je do početka škole izašao i napokon proradio, i naravno tu je bilo gotovo... Prije kraja osnovnjaka je red došao na Speedfighta 2 i to se održalo do pred mjesec dana. Sada uživam na Hyosungu GT650 (znam da ćete me razapeti u nekoj fazi zbog ovog, ali neka...) i iskorištavam zadnje sunčane dane.

Eto, nadam se da nisam predug, nadam se puno dobrih tema i priča, a i poznanstava!

Svima želim dobru cestu i da oprema nikad ne osjetila asfalta!!!
 

Kiki_Rotten

Well-known member
Apr 9, 2009
1,275
100
63
41
Bedekovčina/Conakry
Pozdrav, ZiMovac ili TV serviser? :mrgreen:
 

StickyFingers

Well-known member
Oct 15, 2019
657
282
63
Zagreb
Kiki_Rotten said:
Pozdrav, ZiMovac ili TV serviser? :mrgreen:

Bok, bok... Samo hidra i moment ključ, mislim da to daje odgovor :)

Bratu iz dalmacije, također lijepi pozdrav!

 

Kiki_Rotten

Well-known member
Apr 9, 2009
1,275
100
63
41
Bedekovčina/Conakry
Uh....dobro je :mrgreen: (y)