Ima li kraja ovom samodopadnom idiotu...

Ako se Stankovic nije pripremio, cak i uz pomoc ove teme, onda ga nabijem. Iako je i samo davanje medijskog prostora idiotu defaultno pogresno.
 
  • Like
Reactions: piljun
Teme će sigurno biti AI, spuštanje na Mars i Ruska crnomorska flota... tu je jak.
 
  • Haha
Reactions: prpa
Ostala mu je još potrošenost obloga ručica na volanu motora. Potpuno nepravedno zapostavljena. Tu triba drakonske kazne uvest. Od ogromnih novčanih do oduzimanja vozila :sneaky:
 
Evo sada odgleda prvih 15 min.-ništa glupo nije reka (još).Ostalo odgledam večeras-na preskoke.
 
Kaj je umirovljen kada je pisalo da je BIVŠI predavač na Fakultetu prometnih znanosti, je prof.dr., ali veli da je sada samo kolumnist...
 
Last edited:
Evo 41. minuta i nemam zamjerke. Izgleda da je problem samo u njegovoj percepciji sigurnosti i sankcioniranja.😄 Naravno, javno sanjari u nekim temama poput prometa u Zg ali i to je prijedlog.
 
Ja nesto manju minutazu ali prica o elektricnim autima stoji....kao sto i mi komentiramo u drugoj temi.😂
Screenshot_2024-02-05-06-05-10-757_com.facebook.katana-edit.jpg
Screenshot_2024-02-05-06-04-48-230_com.facebook.katana-edit.jpg
 
  • Haha
Reactions: MOONSHIELD
Ne ulazim u detaljnu analizu svake rijeci ali osim malog gradskog autica, EV po mojim saznanjima, iskustvima, preferencijama i racunicama nisu opcija.
Njegovi prijedlozi rjesenja generalno su u najvecem dijelu neizvedivi, radikalni i ekstremni, petlja se u sve, pa je logicno da izaziva reakcije poput naslova teme.
 
Koliko dođe nov motor da kupiš u ovlastenom servisu,recimo vozis golfa TD i hoces novu mašinu cca?
 
Evo 41. minuta i nemam zamjerke. Izgleda da je problem samo u njegovoj percepciji sigurnosti i sankcioniranja.😄 Naravno, javno sanjari u nekim temama poput prometa u Zg ali i to je prijedlog.
probao sam pogledati, i došao do 4 minute..nisam mogao dalje i ugasio .. tip mi je užasno arogantan već u samom početku .. “promet je jako ozbiljna tema .
ovo ono “ “ja sam zarađivao dvije plaće u jednom članku“...daj ne rise :D
 

U tunelu Hacove kamere ne mjere brzinu... imaju petlje u asfaltu sta izracunavaju brzinu prolaska prometnog toka....