Ima li kraja ovom samodopadnom idiotu...

Neki dan morao do ZG bolnice Dubrava iz svog kvarta, vidio na guglu da mi je uobicajena ruta u prometnom kolapsu i otisao okolo iako je ista udaljenost zapravo, ali vremenski 3-4x brze. Na jednom (od milion) lezecem pri mozda 20 km/h (autom) mislio da sam napravio neku stetu na autu koliko je jak udarac bio, a ne pretjerujem kad kazem da sam imao mozda 20 km/h, vise od toga sigurno ne, a ogranicenje 40.
promjeni amortizere...
 
  • Like
Reactions: Village
Da, baš je ogledni primjerak... "22-godišnjak, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova, upravljao neregistriranim, tehnički nepregledanim i neosiguranim motociklom, ne koristeći prilikom vožnje zaštitnu kacigu na glavi.... Zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno.... čekaju se i rezultati analize na prisutnost opojnih sredstava..."... je li mogao još nešto "dobroga" dodati ili je ispucao sve?
 
Pisalo se u RIPu ali da ostane i ovdje jer se idiot sad ne javlja. U članku pise da je bilo cisto crveno a ocevidci da se decko vozio sasvim normalno.

 
Pisalo se u RIPu ali da ne ostane i ovdje jer se idiot sad ne javlja. U članku pise da je bilo cisto crveno a ocevidci da se decko vozio sasvim normalno.


Da ga bar netko jednom tuzi za klevetu pa da se nauci pameti...
 
  • Haha
Reactions: t0malito
I tako, upornim ponavljanjem i etiketiranjem, a na osnovi nekolicine, mi postajemo divljaci u očima javnosti. Isto tako ŽM dobiva etiketu uvaženog dr. stručnjaka. I to je pomalo gotova stvar, gnjev javnosti i pitanje je samo kada će vlastodršci ugoditi javnosti paušalnim sankcijama.
 
Evo ga opet
Postaviti kamere na svakom kilometru ove dionice. Koji je ovo kreten
 
  • Like
Reactions: DuroDu
Evo ga opet
Postaviti kamere na svakom kilometru ove dionice. Koji je ovo kreten
laprda on dosta gluposti i uopće ne čitam njegove umotvoorine, ali zašto je kreten ako kaže da se postave kamere na kritične dionice?

zašto po sloveniji i autrstriji i bilo kojoj uređenijoj zemlji vozimo po ograničenjima ili malo malo poviše? i naravno jebemo mater šugavim slovencima...
da razgledavamo više priodu? moš mislit...

meni je iz austrije lani došle 2 čestitke jer sam vozija auto 15 poviše ograničenja, a druga za 30 poviše ograničenja... ukupno me taj izlet koštao 360€...
misliš da su drugi vozili brže? nema brajko, ako piše 80, nema priko 85.

naravno ti suzdržani i kulturni austrijanci kad dođu kod nas, voze po našku... pobalkaniziraju sve odma na granici.

na brzoj cesti ST-Trogir postavljena je 1 (jedna) kamera a cesta poligon za budale...

i naravno, policija i kad napravi svoj posal, uvati počinitelja, tu je sudstvo da sjebe sve i oslobodi prekršitelja...
 
To je jedina ravna dionica od cca 2 km. I ako tu ne pretekneš sa autom imaš da se peglaš za renta carom, kamionom idučih 30 kilometara.
To da se leta tuda sa motorom 200, stoji. A ti što letaju 200 ionako nemaju tablice, pa ih ne može ni slikat. Slikat će mene, jer po pravcu vozim 120 umjesto 90.
Ili ko ja danas na magistrali, gdje je normalno 90, na ograničenjima 60, za autoškolom 30-35 km/h, jedno dobrih 7-8 kilometara.
Nije kriv učenik, nego majmun od instruktora.
 
Problem je jer Albanci voze u cugu po 1000 i više kilometara, i kad siđu sa auto puta na ovu našu magistralu nažalost svake godine bude 1-2 teške nesreče. A ovih malih xy.
I da. Ako te očeša (najčešče retrovizorima zbog vrludanja) nema šanse da stane. Moraš za njim i zvat policiju, a oni onda nema šanse da priznaju.
Policija u nas to zna, pa ih prepadnu da ih vodu u zatvor, pa na sud za 2-3 dana i onda obično vade lovu i plačaju štetu.
 
  • Like
Reactions: mario x
Kalinovac.jpg


Evo, friška prometna u Kalinovcu. Raskrižje, fiksna kamera i ograničenje brzine 50 km/h. Mogu oni stavljati kamere na svakih 50 metara, džabe...
 
Najlakse je napizdit znak, semafor, kameru ili ti onomad "crnu točku".
Znači problem je u prometnici. Zašto se onda ne otkloni "pravi problem".
Npr; na najnovijoj pristupnoj brzoj cesti za Pelješki most, na jednome mjestu od cca 50 metara je malo propala cesta. Umjesto da se to popravi, ima godinu dana stoji znak "izbočenje na cesti i drugi za ograničenje brzine".
Problem rješen s njihove strane!
 
Kamera neće natjerati umornog Albanca, koji vozi već 1000+ km u komadu da stane i odmori se.
 
a da, to ste u pravu... nisam uopće ni znao uzrok, ali dosta ljudi se kao buni na kamere... ne znam, meni one ne smetaju... na teži način sam naučio njihovu namjenu jebiga, sad nekako lakše smekšam i ruku i nogu...
 
Evo meni smetaju gdje su stavljene u mojoj blizini i ovim dijelom magistrale kojim se vozim svaku dan jer nijedna nije postavljena tamo gdje se događaju teške nesreće nego su klopke za pisanje kazni. Ima puno gorih mjesta gdje bi stvarno trebale. I jos nešto o Albancima, u 14 mjeseci su izazvali nesreće u kojima je poginuli 11 ljudi. Info iz policije
 
  • Like
Reactions: DuroDu
Meni su i draže kamere, jer ih Radarbot skida ko ništa, a zato je manje policije sa "pištoljima".
Prije mjesec dana po Sloveniji i Italiji. Radarbot odradio vrhunski. Bez greške. Nisam dobio ni jednu čestitku.