JADRANSKO OSIGURANJE

tutankamon

Active member
želim vas upoznati sa jednom užasnom situacijom koja mi se dogodila. Pošto radim u jednoj osiguravajučoj kući vidim sve i svašta, došao mi je jedan gospodin da napravi policu za auto (postoječa JADRANSKO) i ja ga pitam razlog promjene osiguranja, a on meni kaže da mu NIŠTA nisu i da mu NEĆE NIŠTA isplatiti za pok. SINA koj je stradao prije nepunu godinu dana u Puli.
Želim svima dati do znanja kakva je to gamad, oni ne žele raditi priključne nezgode za motore, a kada naprave to iznosi u prosjeku 30 000 smrt 60 000 invaliditet
btw kod mene niti jedan motorista nije otišao bez 100 000-200 000, a večina i sa duplim pokričem, pogledajte svoje police osiguranja i to si uvijek pojačajte
JADRANSKO :palacdolje: 
 
toldi said:
A za koje ti radiš? :? Da znamo da valja...
napravi bilo gdje pukni par sto kuna više i traži AO plus, a u HR imaš par dobrih firmi
 
Tu bi se i ja nadovezao.....
Jadransko osiguranje izbjegavajte na veliko....
Prije 8 mjeseci sam imao nezgodu i to veliku bio sam dosta na stakam oko5-6 mjeseci....
I oni meni jos uvjek nisu rjesili nista za motor, a tako isto ni za povrede....
Tako da mi motor stoji vedc 8 mjeseci u jednoj garazi i ceka da se to rijesi... a ja dotad se okolo secem pijeske :evil: :evil: :evil: :evil: :palacdolje:
 
ajd preporucite neko dobro osiguranje, prelazim iz euroherca na neku firmu koja gives a shit za svoje klijente
 
i jos ako se netko razumje u te stvari, je li mogu ja od osiguranja trazit da mi daju neki zamjenski motor.. dok mi ne rijese ovo sa mojim motorom na sudu....
 
niksa said:
ti mozes trazit, ali ti oni nece dat.

heheh... :jesus:
to sam znao, a zar ne postoj nikakav nacin....
Mislim oni su meni poslali ponudu neku bijednu i ja sam je odbio zato jer je pisalo da sam i ja krivac 30%...
A na sudu je utvrdeno da je taj tip sta me pokupio krivac 100% i dobio sam to rijesenje i poslao im ga...
i oni to kao ne priznaju, nego ostaju do svoje ponude i sta mi je radit :x
 
Ako ja dobro kužim,bitno je osiguranje koje ima onaj koji te pokupio u prometnoj nesreći.....a na to se ne može utjecati.
 
pak said:
Ako ja dobro kužim,bitno je osiguranje koje ima onaj koji te pokupio u prometnoj nesreći.....a na to se ne može utjecati.

PA da taj koji me udario ima to osiguranje jadransko.
a kako to mislis da se nemoze na to utjecati...
 
pak said:
Ako ja dobro kužim,bitno je osiguranje koje ima onaj koji te pokupio u prometnoj nesreći.....a na to se ne može utjecati.
ozljede nedajbože naplaćuješ po svojoj polici
 
moram priznati da sam poprilično skeptičan prema svim osiguranjima koja nemaju dugu i provjerenu tradiciju na našim prostorima. Sve ti obećaju, ali kad zagusti - adio! Nema ti pomoći osim ako nećeš uzeti odvjetnika i na sud s njima. Istina, bio bih cinik da i sam nisam otišao u osigurnje koje je"nudilo neke" pogodnosti, za razliku od renokranih, ali isto tako vjerujem da će onaj kome ja skrivim štetu ili ne daj bože ozljede (u tom slučaju) slabo piti s njihovog izvora.
 
Pugsley Adams said:
Cuo sam da je Euroherc pusiona. Jel to istina?
Ja sam imao velikih problema s Eurohercom, lovu za auto su mi isplatili nakon par mjeseci i potezanja svih mogućih veza, a vozilo je bilo popravljano u ovlaštenom servisu, što znači da nisam niti mogao nešto smuljati s računom pa da mi ostane nešto love, što su oni smatrali da jesam napravio jer je njima račun uvijek prevelik (iako je njihov procijenitelj izvršio procijenu i izvid nastale štete, a ništa drugo nije ni rađeno osim toga što je on naveo)... za ozlijede sam dobio nakon 5 godina suđenja.
S druge strane nisam nikada imao problema sa Croatiom zbog isplate štete, ali mislim da svi oni teško isplačuju, a rado naplačuju  :mrgreen: