kad odlucim navigat, panoramski propade
karadolo46 Well-known member Jun 29, 2021 #22 Susjedi dal planirate sto za ovu godinu?! ima li sto od susreta? 😀
karadolo46 Well-known member Jun 25, 2022 #23 Kad nema nove teme da stavim tu... Pa ako ko planira i danas je u Novom motorijada... Mi sinoc lipo zakijali 😁 Odlicno bilo 👍
Kad nema nove teme da stavim tu... Pa ako ko planira i danas je u Novom motorijada... Mi sinoc lipo zakijali 😁 Odlicno bilo 👍
karadolo46 Well-known member Jun 25, 2022 #27 stipe_zxr said: Cuo sam i dobio snimku da ste dobro bancili 😂 Click to expand... A nego 👍😁
zvjerko rider Well-known member Jun 25, 2022 #28 karadolo46 said: Kad nema nove teme da stavim tu... Pa ako ko planira i danas je u Novom motorijada... Mi sinoc lipo zakijali 😁 Odlicno bilo 👍 Click to expand... A zašto nije bila otvorena nova tema ?
karadolo46 said: Kad nema nove teme da stavim tu... Pa ako ko planira i danas je u Novom motorijada... Mi sinoc lipo zakijali 😁 Odlicno bilo 👍 Click to expand... A zašto nije bila otvorena nova tema ?
piljun Well-known member Jun 25, 2022 #29 karadolo46 said: View attachment 748431View attachment 748432 Click to expand... To je ka subota majketi. Jel na starom mistu
karadolo46 said: View attachment 748431View attachment 748432 Click to expand... To je ka subota majketi. Jel na starom mistu
črnomerec Well-known member Jun 25, 2022 #30 ...puhalica na izlazu obavezna👎 Attachments IMG_20220625_222113.jpg 2.2 MB · Views: 0
ODST Well-known member Jun 25, 2022 #31 črnomerec said: ...puhalica na izlazu obavezna👎 Click to expand... Podrzavam 👍 Reactions: Bokygs
črnomerec Well-known member Jun 25, 2022 #32 ODST said: Podrzavam 👍 Click to expand... I ja isto,zato je parking za ove kaj ne piju,a mi pijanci parkiramo vani Reactions: Sredju
ODST said: Podrzavam 👍 Click to expand... I ja isto,zato je parking za ove kaj ne piju,a mi pijanci parkiramo vani
karadolo46 Well-known member Jun 26, 2022 #33 piljun said: To je ka subota majketi. Jel na starom mistu Click to expand... Na rivi da. Al ne ispred kapetana kako je prije bilo nego iza di su sad novi parking napravili Reactions: piljun
piljun said: To je ka subota majketi. Jel na starom mistu Click to expand... Na rivi da. Al ne ispred kapetana kako je prije bilo nego iza di su sad novi parking napravili