Novi korisnik treba savjet Pending

Nogmaz

New member
Bok, tražim skuter od 200 do 300 kubika jer prdilica od 50 više nije dosta za vožnju po gradu od točke A do točke B. Nemam intenciju razvoziti Glovo ili Wolt već zbog posla imam potrebu recimo skoknuti sa Zapadnog dijela grada Zagreba do Velike Gorice ili takve slične udaljenosti. Visok sam 182, težina 82 kg. Do sada sam vozio isključivo skutere, ali nisam pobornik modela a la Beverly, za oko mi je zapeo model Aprilia SR GT 200 SPORT (Na današnji dan 1.3.24' cijena 4.749,00€) i ovdje sam jer me zanima možete li mi preporučiti nešto slično od starijih modela iz oglasnika, ali ne starije od 2017. godine? Naravno razlog je uvjeriti samog sebe da li je moj odabir u cjenovnom razredu smislen ili bi možda za recimo nešto manje novaca mogao proći s relativno OK izborom. Hvala unaprijed. Dodatno vezano za moj slučaj je da eventualno vikend bi bila vožnja u dvoje, ali na kraće dionice do 30 min u jednom smjeru i koliko vidim na ovom SR GT modelu nema previše mjesta iza, ali to niti nije prevelik fokus pri odabiru.
 

Attachments

  • Nogmaz3.jpeg
    Nogmaz3.jpeg
    189.1 KB · Views: 0
Last edited:
To je to
Uzimaj
:) hehe kazes nema greške, ja isto malo gledam i čini mi se bolji izbor od rabljenih za cca 1000€ manje i s možda 100-tinjak kubika više, ali 10 godina starih i s preko 30k km. Budem vidio još malo čekam i snimam, ali za sad je odluka donesena samo da ju još procesuiram u glavi i potvrdim. Thnx.
 
Doć ćeš ti na Beverly kad-tad !
Hehehe :)) možda hoću, ali još imam stepenicu/dvije do njega ;-) znam da je to isto zvijer od skutera, ali nekako ne znam, za sada ne bi - netko mlađi na njemu je moderan, a netko stariji je pak prestar, mi srednjih godina još si malo možemo dopustiti biti na skakavcima poput ove Aprilije koja mi iskreno od svega u tom rasponu izgleda najživlje i najokretnije za gradske gužve. Thnx.
 
Last edited:
Pozdrav,

za te novce radije 300cc . Pogotovo ako ces voziti suputnicu..
Pozdrav,
hvala za savjet - prebacilo me na ludilo i čini mi se da će nešto u enduro stilu između 500 i 750 kubika. Sjeo sam na njih nekoliko i vidim i sam da je to to barem sada, tko zna još jer nisam kupio pa se stignem predomisliti. Aprilia SR GT 200 SPORT je gradski fighter definitivno jer sam ju probao, ali i dalje je skuter. Hvala svejedno.
 
Kawasaki KLE 500 bi bio motor za ono što trebaš. ;)
Da i o tome sam razmišljao - kako stvari stoje svašta bi ja htio, a nažalost vremena za voziti se sve manje. Poznanik iz kvarta se prebacio skroz na motor, prodao je čovjek auto i piči bez obzira na vrijeme vani, ali su on i cura solo pa mogu tako brijati. Mi ostali iz skupine sanjara teško možemo tako, ali da našao sam f650gs u SLO pa ću ići vidjeti. 👍🏻