Otišli su ljudi i do Jordana na 50 i 125 kubika pa nisu umrliMene ne brinu ti km ni dani, al brate sa skuterom od 300 kubika, to je za do ducana otic
To kaj smo mi megalomani i ne smatramo motorom nikaj ispod 600 kubika je druga stvar...
Otišli su ljudi i do Jordana na 50 i 125 kubika pa nisu umrliMene ne brinu ti km ni dani, al brate sa skuterom od 300 kubika, to je za do ducana otic
Naucio sam se u medjuvremenu i ja pametiSada putujem iskljucivo u mesh-u.
Ali i to je mac sa dvije ostrice. Ako su visoke temperature, brze te susi i gubis znoj, pa zacas dehidriras ako ne pazis
Materijal sa perforacijom, mrežicom, rupicama, bužama.... 😁Morel nama nepismenim zemama objasnjenje sta je to Mesh 🏹
Ne bih se složio. Nedavno sam uzeo novu kožnu perforiranu jaknu baš zato da se pokušam ponovno priviknuti na kožu u ljetnim vrućinama. Mislim da neću uspjeti ali nema veze, pišem to u kontekstu da su sve moje vožnje do mora zadnjih 5-6 godina bile u meshu na 35+ stupnjeva i niti jednom se nisam ni najmanje uznojio. A inače se cijedim ko limun. Mesh rukavice, mesh jakna i ispod obavezno sportska majica protiv znojenja dugih rukava.
Pričam o opremi na slici, danas ima dosta koža-mesh kombinacija a to baš i nije nešto prozračno.
Morel nama nepismenim zemama objasnjenje sta je to Mesh 🏹
Nisi se oznojio ne zato sto ti nije bilo vruce, nego zato sto je sve odmah isparilo sa tebe.I ja sam suh ko barut kada skinem mesh jaknu sa sebe, ali isto tako sam i dehidriran.
Morel nama nepismenim zemama objasnjenje sta je to Mesh 🏹
Ne znam dal si vozio tako nešto, ali vožnja do 80 spavanac, najljepše ga vozit između 80 i 120, a ubrzanje do stotke je 8s, slično kao i scarabeo 500 koji sam vozio samo što mu je krajnja brzina 20 viša, ovaj ide 140, i s lakoćom postiže krajnju brzinu
Ovo za dehidraciju je točno osobito kada su cijelodnevne vožnje u pitanju ali tada su i pauze češće pa se nije problem hidrirati.Naucio sam se u medjuvremenu i ja pametiSada putujem iskljucivo u mesh-u.
Ali i to je mac sa dvije ostrice. Ako su visoke temperature, brze te susi i gubis znoj, pa zacas dehidriras ako ne pazis
Aka se netko od paklenih drajvera odluči za 3, ja mu se odma pridružujemSad kad su se svi napalili nemoj ispast papak, smanji na 3, nek polude.😄
E ovaj lik je van svih norma.Otišli su ljudi i do Jordana na 50 i 125 kubika pa nisu umrli
To kaj smo mi megalomani i ne smatramo motorom nikaj ispod 600 kubika je druga stvar...
Pusti ove ljubomorne sto nemogu odvest 50 km u komadu , pokazi im i odvezi sve u dva dana 👍 .mala promjena plana:
1. dan Varaždin - Umag 370 km
2. dan Umag-Poreč -Rovinj-Pula-Labin-Rijeka -Krk 240km
3. dan Krk-Split 350 km
4. dan Split-Dubrovnik 230 km
5. dan Dubrovnik-Sarajevo-Županja 420 km
6. dan Županja-Ilok-Vukovar-Varaždin 400 km
sve zajedno oko 2000 km
ili obrnuti smjer.........