Qatar Airways Grand Prix of Qatar 2024.

Palija ove godine na vrijeme Parmakovce sredjuje :mrgreen:
 
Screenshot_2024-03-10-19-03-45-888-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
 
  • Like
Reactions: bolcic
mislim da se 200 eura može puno bolje uložiti :mrgreen:
da, previše para za tako nešto, šteta što ne smanje cijenu kao F1 na 50 €, bilo bi puno više pretplata i još da se može sherati na 5 ljudi gdje bolje
 
Mali offtopic. Jel tko reskirao pare za ovo?
Jel se može onda gledati i na mobu i na telki?
Može. Ne samo to nego imaš i mogućnost više kamera istovremeno. Ako dijeliš s nekim, morate se rasporediti po browserima ako nije ista IP adresa. Zajebancija je samo ako na nekom browsweru imaš pretplatu i na WSBK, onda traži brisanje kolača.
 
Mali offtopic. Jel tko reskirao pare za ovo?
Jel se može onda gledati i na mobu i na telki?
preko weba je 139 ojra, ovoje preko aplikacije

uvijek se čudim škrtim kokošarima koji ne daju te pare pa onda svaku trku kenjaju da di će gleeedat ajme imal link i sl sranja


plati ne budi ganci i gledaj ko gospodin na čemu, kada i kako hoćeš




Srki
 
  • Like
Reactions: Markec and pamzor
Eon tv osnovni paket za 6e/mjesec nema bolje za moto gp i F1... aplikacija vrhunska vraćanje programa isto bez greške....nema ugovora možeš otkazati ili ponovno aktivirati kad želiš
baš gledam ponudu, izgleda zanimljivo
 
Nakon raznoraznih seljenja vozača grid je izgledao obećavajući,💪 ajmo reći interesantan no kako stvari stoje nakon prve utrke rekli bi ništa novoga :confused:, skoro pa razočaravajuće. Kao da se nastavila prošla sezona , na kraju svatko na svom mjestu orprilike gdje sam ih poslije treninga i sprinta i zamislio da bi mogli biti.
Jedino iznenađenje mi je bilo to šta je Banagnia odmah napao i zasjeo na vrh , ostalo bez nekog iznenađenja. Honde u bodovima i to obje (rekli bi napredak) zato Yamaha tone još više , samo genijialnost Fabia ih drži "iznad vode" no i njemu je motiv sigurno već lagano zakržljao , velika šteta.
MM jest da vozi na dukcu prvu utrku, jest da je motor od lani, al to nije MM od prije par godina kad bi napao u svakom điru, ovdje nije napao cijelu jbn utrku, niti pokušao, sterilno... :cry:
Mali Acosta jedini kojeg vidim da bi uskoro mogao malo unijeti žara u borbi za vrh, ajd bar blizu vrha... ostali na japanskim kantama, starim dukcima i satelitskim ekipama postolje vide jako daleko, lani smo barem imali živahne Marinia, Bezza , čak su Rins i Zarco odnijeli pobjede, ove godine ta neizvjesnost će izgleda biti puno manja, da bog da se prevario ... no tek je prva trka, možda se karta nekako okrene ;) ....
Miler ponovno dokazuje da je lagano pušiona što se tiče motogp-a , subotnji sprint i jučerašnja utrka to dokazuju, o.k. treba im na gridu netko iz Australije al daj, čovjek je vozač trenutka ,jednog đira, trening vozač.... ulazi u fazu da ga počinjem žalit, ni Maverick nije daleko... možda se dečki probude koju utrku , pričekajmo.
Ovaj Qatar ponovno dokazuje da su utrke po pustinjskim poligonima bez veze, šačica ljudi, bez atmosfere, bez publike... jedva čekam europske staze ;)
 
Forza DUCATI !!!

Proleteri svih zemalja ujedninjeno i suvereno oslobadjaju svijet od kapitalistickih hijena dalekog istoka 💪 :love:

7 od Top8 u MotoGPu.

Drug Marko izvrstan 4. na otvorenom prvenstvu Japana.

Drug Franjo herojsko 1. mjesto na paraMotoGP natjecanju.

Vikend iz snova ❤️