Vozi neko ovdje Triumph

Pozdrav Triumphovci,

Evo i moj doprinos ovoj temi...

Triumph Tiger 800 XRT 2019.
 

Attachments

  • 20230815_140104.jpg
    20230815_140104.jpg
    500.2 KB · Views: 0
  • 20230716_120835.jpg
    20230716_120835.jpg
    263.2 KB · Views: 0
  • 20230715_173028.jpg
    20230715_173028.jpg
    231.7 KB · Views: 0
Izašla su 2 nova modela malih,sa 1 cilindrom,400 cc,Triumpha.
Mislim da će ih prikazati i na talijanskom salonu EICMA koji uskoro počinje u Milanu.
Interesantni motori za sve,pogotovo za gradsku vožnju,za kratke ne daleke vikende,za djevojke,za ljude ne visokog uzrasta.
Zanimljivi su jer su izašla 2 modela,Street i Scrambler,prvi sa 17 inčnim kotačima dok Scrambler verzija ima prednji 19 inčni.Motori sa 40 KS,mislim da nije loše,čak i cijena nije previsoka.Evo i linkovi:

 
Dje je onaj kolega sto je vozio triplea 1200rs, jel ga prodo, dje je zavrsio?
Super bajk, sreo ga par puta u djiru al nisam imao vremena zagleedat ga ni popricat sa vlasnikom.
 
Prodan u Istru.
Presudila mu potreba za vožnjom u dvoje.
😁
 
A Bogte...
Kupi jos jedan bajk za voznju u dvoje ili nek istrenira zenu da se vozi na njemu.
Moja se vozila na monsteru, pa streetfigteru i sad na agusti. 200-300km odradi bez problema.
 
Da, slažem se, motor se ipak kupuje dušom i srcem, u ovom slučaju nažalost razum ne pobjeđuje...
Pozdrav, tribam savijet , naputak i svasta nesto. Dakle nov sam u motorima , nemam pojma nista , ali jedino sta znan da mi je napeto i zbog cega san polozija za motor je triumoh bonneville bobber. E sada , gdje servisirati triumpha , koliko na godisnjoj bazi ispada odrzavanja ( cisto radi dijelova da li ih ima , koliko iznose u usporedbi s drugim markama ) .... i bilo kakav savijet je dobro došao . LP i hvala
 
Pozdrav, tribam savijet , naputak i svasta nesto. Dakle nov sam u motorima , nemam pojma nista , ali jedino sta znan da mi je napeto i zbog cega san polozija za motor je triumoh bonneville bobber. E sada , gdje servisirati triumpha , koliko na godisnjoj bazi ispada odrzavanja ( cisto radi dijelova da li ih ima , koliko iznose u usporedbi s drugim markama ) .... i bilo kakav savijet je dobro došao . LP i
Nažalost ti tu ne mogu dosta pomoći, uglavnom sam sa prijateljem radim servise, ulje/filter/filter zraka/tekućina za hlađenje, ulje kočnica/svijećice. Jedino kakav veći kvar budem odradio u Nueva Nova Karlovac ili Triumph Jerman Depla vas Slovenija. Dijelovi i servisi su tu negdje kao i ostale marke, sve je dosta skupo, svi to znamo, ali kažem, ako nije motor više pod garancijom, može ti to napraviti neko drugi. Ja sam prije tjedan dana napravio servis i mijenjao sve gore navedeno, tako da sam opet miran neko vrijeme.
 
  • Like
Reactions: StipeG
Imao sam kratko vrijeme (oko godinu dana) Triumph Tigera 900 kupljenog novog 05/2022 u Novemi Novi u Karlovcu. Redovni servis sam odradio kod njih, premda sam iz Rijeke, nisu imali nikoga tu, sada imaju jednoga za Royal Enfield. Ne sjećam se koliko je bilo para taj redovni, ali su bili korektni, profesionalni i odradili sve u kratkom roku + ugradili maglenke. Još sam se "svađao" s gazdom jer mi je nudio testni RE Meteor ili drugi model da se vozim dok naprave posao :) U 11/2022 me u gradu u zavoju pri brzini od 20 km/h neki stari zakacio autom po zadnjoj gumi, motor i ja pali na bok. Crash barovi napravili svoj posao, ali svejedno lijeva plastika malo napukla i bilo par ogrebotina. Stari kriv, sve na trošak njegovog osiguranja. Motor vučnom službom u Karlovac, tamo sve brzo napravili osim original dijelova Triumpha na koje se čekalo skoro 3. mjeseca?! Srećom, nije mi nedostajao motor jer je bila zima, ali da je po sezoni, bio bi problem. Kad sam prodavao motor oko 6/2023 tip koji je htjeo kupit je želio quickshifter i nazvao je Novemu, te su mu rekli da se čeka oko 2 mj. Gledao sam i jednog relativno poznatog youtubera iz Engleske (Freddie Dobbs) koji je neki dio čekao 3 mjeseca za Boneville. Najbolje je da se malo raspitaš u Novemi i kod drugih koji rade s Triumphom. No, s druge strane, ako ne rokneš i sve radi, nije toliko ni bitno :)
 
Last edited:
  • Like
Reactions: StipeG
Evo jedno sasvim dobro iskustvo sa dijelovima za triumph, naručio neke dijelove preko


Stigli za 2,5 tjedna, s time da je jedan dio putovao iz engleske jer su morali da naprave prema naruđbi.

Svaka čast tim dilerima...
 
  • Like
Reactions: StipeG