Svaki dan treba rezervirati. Bio sam u ponedjeljak. Dobro da sam ujutro nazvao za popodne. Svi stolovi tezervirani. Pizzeria nije bila puna, ali bez rezervacije ne može.Jel istina da je tamo tolka gužva da moraš rezervirati stol unaprijed?
Svaki dan treba rezervirati. Bio sam u ponedjeljak. Dobro da sam ujutro nazvao za popodne. Svi stolovi tezervirani. Pizzeria nije bila puna, ali bez rezervacije ne može.Jel istina da je tamo tolka gužva da moraš rezervirati stol unaprijed?
Je,i onda u nekoj uvali naletiš na restoran sa odlicnom netom ulovljenom ribom,evo mi zveknuli morske plodove!ok motori, al nema do broda😋
Srki
Ne proklizava ništa, rotor je bonbon... Taman ga ispoštujem jednim krugom na koljenu nakon svakog kruga po sljemenuPitanje za motoriste u ZG-u, proklizuje i vama na novom rotoru u Šestinama? Ukoliko dolazite iz Mlinova i na rotoru uzmete prvi izlaz na onu strmu Šestinsku cestu meni sada redovno prokliže zadnja. Jako je uski kut između ulaza u rotor i prvog izlaza a boja pješačkog je još nova i u suhome izrazito sklizka. Što će tek biti na kiši.
Čisto kao upozorenje i pitanje kome se to još dogodoilo.
Nisam primjetio..... živim gore i čini mi se korektan asfaltNe proklizava ništa, rotor je bonbon... Taman ga ispoštujem jednim krugom na koljenu nakon svakog kruga po sljemenu![]()
U kvartu a nisam prosao, odnosno jesam prije tri tjedna kad nije bio gotov. Alfa i ja smo puhali na one nove kliske trokute na asfaltu, ne znam kaj veli za rotor.Pitanje za motoriste u ZG-u, proklizuje i vama na novom rotoru u Šestinama? Ukoliko dolazite iz Mlinova i na rotoru uzmete prvi izlaz na onu strmu Šestinsku cestu meni sada redovno prokliže zadnja. Jako je uski kut između ulaza u rotor i prvog izlaza a boja pješačkog je još nova i u suhome izrazito sklizka. Što će tek biti na kiši.
Čisto kao upozorenje i pitanje kome se to još dogodoilo.