New profile posts

Napier
Napier
Bob Rock
Bob Rock
Motor je strava..Ima neki stari talijanski štih..
Napier
Napier
Dvi verzije sa kolom 19" i 21"

Reka sam ti da je ovo stvarno dobro izgleda
Kolko bi htio za kotače s diskovima i prednje vilice komplet s blatobranom ? Ove od srada 600 šta si stavio da bi prodao .
Pozdrav meštre!
Ima li kakvih prednjih 18" 120 (110) enduro guma u ponudi na tržištu, (poželjno kod tebe, ali može i bilo gdje drugdje)?
Hvala unaprijed na info! (y)
mislim da je gore bio zamjenski stator,ako ti treba javi se 👍
098850324
Pozdrav,

Mene stvarno zanima sat. Ukoliko bi mijenjao za nesto od moto opreme, tim bolje..

pozz,

ivan
Ivan_ZG
Ivan_ZG
Koja godina? Kolko se sjecam, to je islo 4-2-1..ali mislim da se ne proizvodi vise..

eventualno da vidimo koji je fi ulaza u top..
Kingman
Kingman
Pozz. GSX je 2007. On je imao 4 u 1. Do 2005. su imali 4-2-2. E ja sam nabavio takve i stavio na svoj jer je onaj 4-2-1 bio ko "haubica". Za top govorim. Užas....
Ivan_ZG
Ivan_ZG
S obzirom da nismo nasli nis za zamjenu...ako se nisi predomislio u neces mozda neku jaknu, grijace guma, mozda i kacigu pod racun (Arai recimo)?

hoces ga dat za 4500kn?
Pozdrav Matko,

trebao bih Metz Tourance next za Crosstourera....110/80-19 i 150/70-17

Pošalješ mi na RIMOTO, Kozala 89, a predračun na [email protected]...

Hvala.
Pozdrav svima gdje god bili...
Hello everyone wherever you are ...

Motor bez greške, redovito servisiran svakih 6,000 km. Zbog prerađenog sica je idealan za dulje rute, a suputnica je oduševljena komforom. Visok sam isto 190 cm i meni ergonomski savršeno odgovara. Snage ima i više nego dovoljno, potrošnja u ovih 5 godina je 4,80 l/100 km.

Lp, Bagy
Boogie
Boogie
Dosad sam 6 puta prilikom servisa ulijevao aditiv MotorKote L27 za smanjenje trenja i dugovječnost motora (te mašine bez problema prelaze preko 20,000 km). Prva 2-3 servisa su napravljeni u ovlaštenom servisu, a ostali kod "doktora" za Stromove - Bruma iz Buševca. Nije uvoz i ima povijest održavanja. Maksimalno je opremljen i ja stvarno više nemam na njega što staviti.
pozdrav, citam onu temu o valjcima i opce necu ulazit u diskusije jer vidim da svi sve znaju. Ja ti imam yosh box za suzukije i prestelanih puno motora sa tim cudom. Da ne duljim ovak po porukama, zvrcni sutra pa cu ti objasnit kaj se sve s tim moze napravit a i da vidimo kaj tocno treba napravit u tvom slucaju.

Lp
Renato
098789751