New profile posts

Pozdrav, moj susjed Goran Gajić vozi stalno motore kombijem iz Njemačke.Nazovi ga reci da si dobio broj od njegovog susjeda Bojana. 098 93 76 600
Hi Mac. Pitanje dva, naime u procesu sam kupnje motora za suprugu. Pa bih htio malo "osvježiti " boju i neke detalje. Znači rezervar i dva dekla. Mogu poslati slike motora i ideju boje i detalja. Jel može kakav tel broj pa da se čujemo po temi. Hvala unaprijed. LP
mac.airbrush
mac.airbrush
pozz
evo broj 098 726 356
možete poslat i slike da vidim o čemu se radi (y)
Rudar
Poslao sam par slika na what's up
Napier
Napier
Bob Rock
Bob Rock
Motor je strava..Ima neki stari talijanski štih..
Napier
Napier
Dvi verzije sa kolom 19" i 21"

Reka sam ti da je ovo stvarno dobro izgleda
Kolko bi htio za kotače s diskovima i prednje vilice komplet s blatobranom ? Ove od srada 600 šta si stavio da bi prodao .
Pozdrav meštre!
Ima li kakvih prednjih 18" 120 (110) enduro guma u ponudi na tržištu, (poželjno kod tebe, ali može i bilo gdje drugdje)?
Hvala unaprijed na info! (y)
mislim da je gore bio zamjenski stator,ako ti treba javi se 👍
098850324
Pozdrav,

Mene stvarno zanima sat. Ukoliko bi mijenjao za nesto od moto opreme, tim bolje..

pozz,

ivan
Ivan_ZG
Ivan_ZG
Koja godina? Kolko se sjecam, to je islo 4-2-1..ali mislim da se ne proizvodi vise..

eventualno da vidimo koji je fi ulaza u top..
Kingman
Kingman
Pozz. GSX je 2007. On je imao 4 u 1. Do 2005. su imali 4-2-2. E ja sam nabavio takve i stavio na svoj jer je onaj 4-2-1 bio ko "haubica". Za top govorim. Užas....
Ivan_ZG
Ivan_ZG
S obzirom da nismo nasli nis za zamjenu...ako se nisi predomislio u neces mozda neku jaknu, grijace guma, mozda i kacigu pod racun (Arai recimo)?

hoces ga dat za 4500kn?
Pozdrav Matko,

trebao bih Metz Tourance next za Crosstourera....110/80-19 i 150/70-17

Pošalješ mi na RIMOTO, Kozala 89, a predračun na [email protected]...

Hvala.
Pozdrav svima gdje god bili...
Hello everyone wherever you are ...

Motor bez greške, redovito servisiran svakih 6,000 km. Zbog prerađenog sica je idealan za dulje rute, a suputnica je oduševljena komforom. Visok sam isto 190 cm i meni ergonomski savršeno odgovara. Snage ima i više nego dovoljno, potrošnja u ovih 5 godina je 4,80 l/100 km.

Lp, Bagy
Boogie
Boogie
Dosad sam 6 puta prilikom servisa ulijevao aditiv MotorKote L27 za smanjenje trenja i dugovječnost motora (te mašine bez problema prelaze preko 20,000 km). Prva 2-3 servisa su napravljeni u ovlaštenom servisu, a ostali kod "doktora" za Stromove - Bruma iz Buševca. Nije uvoz i ima povijest održavanja. Maksimalno je opremljen i ja stvarno više nemam na njega što staviti.
pozdrav, citam onu temu o valjcima i opce necu ulazit u diskusije jer vidim da svi sve znaju. Ja ti imam yosh box za suzukije i prestelanih puno motora sa tim cudom. Da ne duljim ovak po porukama, zvrcni sutra pa cu ti objasnit kaj se sve s tim moze napravit a i da vidimo kaj tocno treba napravit u tvom slucaju.

Lp
Renato
098789751