MotoGP - Qatar 2021 R1 28/03/21 a odmah i R2 04/04/21 šŸ˜„

Kako je Miru.kad.onako nakon muke i znoja popusis u zadnjih 10 m, a radi cega. Ja bi im na njegovom.mjestu od.muke gume.izbusio šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
Mir je prosle godine imo najvise zavraenih trka na 4 mjestu a znamo kako je zavrsilo..znaci dobro je poceo
 
Je, zajebo je uglavnom sam (dok su svi okidali "aaaaauuuuuuuu koliko je ducati brži!!" - je... kad izađeÅ” dobro iz zadnjeg zavoja)
Jedna stvar mi nije jasna - ekipa sa sportkluba - beÅ”o itd. (možda i čitaju?) vjeruju da je MM i dalje najveći kandidat za naslov.
kako, pobogu?
 
MM jest favorit na papiru..jedan pad I moze komotno sa Lorenzom da se druzi..a ima I u glavi ona kocnica..nevjerujem da ce bit onaj stari..motor se za godinu promijenio ima tu fakora x..al eto..vidicemo ja se licno nebi na njega kladio
 
  • Like
Reactions: zagrepcan
MM je Å”ampion i ostat će to. Ovu ili iduću sezonu svejedno. Njegov mentalitet i odlučnost nisu upitni. Zadnji pad nije uopće bio Å”okantan nego se prerano vratio i uz to je imao loÅ”u sreću ili su doktori zajebali pa se oporavak odužio. Imao je on puno gorih padova..uz to do prije godinu dvije padao je skoro svaki vikend. Jel ga to usporilo nije;) Vratit će se zreliji i malo oprezniji ali on ne zna voziti drugačije nego na limitu i preko njegašŸ˜„
 
  • Like
Reactions: Shepa
Problem je sto sad svi voze na limitu I preko..Rossi se prije pojavi i svi se prepadnu I sklanjaju..sad ga ne jebe niko 2%..e to isto ceka I MM kad se vrati..kad mu pocnu uletat gdje treba I gdje ne treba jer znaju da mora popustit
 
  • Like
Reactions: zagrepcan
Bome... zamalo.
šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚
Pa dobro, nemoj tako, ipak san jih 2 od 5 vise manje pogodil, samo san zamjenil muzicare. Tako mi i treba kada laprdam i trazim neku sredinu. Slijedecu 5 od 5 VW :ROFLMAO:

Meni osobno je trka bila super, svega je tu bilo i isto u manjim klasama isto napeto. Ne bih volio da su sve staze ovakve, ali malo rpomjene, zasto ne?

Pohvala Aleixu i Apriliji šŸ‘

Stavimo cijeli kontekst i ostalo na stranu i samo ovaj dio iskustva di na satu pise 305 i na punom gasu kraj tebe prolijecu kao da si novinar sa strane meni je totalno nepojmljiva situacija :oops:

1617005126450.png
 
Ovaku u mraku i pod svjetlom reflektora, gdje sve sija, ova Factory M1 najmanje ruzno izgleda od svih motora, valjda sto je najtamnija pa ne upadaju u oci sve one danasnje High Tec nebuloze :poop::mrgreen:
Hej slazem se u potpunosti, mada sa tim crnjacima nikad ne znas, sacekajmo da vidimo kako to izgleda na svijetlu dana. Da ne bi bilo kao iskustva sa zenskama u izlascima :ROFLMAO: šŸ˜…

Inace svakako Suzi najljepsa, Pramac nelos i Petronas mi izgleda stvarno OK, samo ja nikako tu PETRONAS tirkiz ne mogu progutat...
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi
Razlog katastrofalnoj utrci Franca Morbidellija leži u tzv. "Holeshot" uređaju, koji ima zadatak spustiti motor pri startu, radi boljeg ubrzanja. Međutim, taj uređaj je ostao zaglavljen i Franky je čitavu utrku vozio spuÅ”tenog motora, Å”to je rezultiralo razočaravajućim P18.
 
  • Like
Reactions: zagrepcan
Markez je ubojica i vratit će se luđi ali ne bolji na stazu. A s obzirom da si slobodno može nacrtat metu na leđa kad se jednom vrati jer će ga svi ovi mladci ciljat, bit će vraÅ”ki zanimljivo. JoÅ” ako se Dovi odluči umijeÅ”ati s Aprilijom, biće to pravi rodeo!!! YEEEE-HAW!!!

:devilish:
 
  • Like
Reactions: DA-IM and zagrepcan
...pa se oporavak odužio. Imao je on puno gorih padova..uz to do prije godinu dvije padao je skoro svaki vikend. Jel ga to usporilo nije;)
Jedno je pad, drugo je pad s posljedicama i dugotrajnim oporavkom. Bitno je u kojoj mjeri će vratiti snagu i sigurnost, mislim da volje i motiva ne manjka, a ako to uspije onda je za tjedan dana onaj stari. Slijedeće filozofsko pitanje je da li "onaj stari" dovoljan za ove nove... :mrgreen:
 
Istina, smatram da je u glavi dovoljno jak, i da je dovoljno dobar za ove nove:unsure:
Nisam njegov navijač ali s obzirom Ŕto smo sve vidli od njega u zadnjih 5 godina...
Al da će bit zabavno..bit ćešŸ˜…
 
Markez je ubojica i vratit će se luđi ali ne bolji na stazu. A s obzirom da si slobodno može nacrtat metu na leđa kad se jednom vrati jer će ga svi ovi mladci ciljat, bit će vraÅ”ki zanimljivo. JoÅ” ako se Dovi odluči umijeÅ”ati s Aprilijom, biće to pravi rodeo!!! YEEEE-HAW!!!

:devilish:
Valjda će Dovi pametniji od nas (ili od mene) kad je odgovorio Bezzechija da sjedne na Apriliju, ali meni je svejedno skroz krivo radi toga.
Dobar motor... bez vozača
A Bastaianini.. vidjelo se proŔle godine u moto2 da taj ima ful kontrolu, najljepŔe je vozio u toj klasi. A prva trka dpkazuje da je vrlo vjerojatno rookie of the year
 
bas zanimljiva trka. vinales je rasturio, dosta lijepo je to odvozio. jorge martin je isto bio jak prvih par krugova, ali kako je dukac skinuo suzuki
 
Suzuki fan, i to Rins...
Nakon prve utrke, meni Suzuki izgleda najbolje, iako izgleda da malo viŔe troŔi gume nego proŔle godine.
Ako poprave kvalifikacije za top 5, pobjede su njihove.

Očekivao viŔe od Pola...
 
  • Like
Reactions: DuroDu
Evo tek sad san skuzio cime se Jolanda bavi i morate priznat da sam bio bolji na kladionici od njega :mrgreen:

 
"Great race" ā€¦ možda sam subjektivan obzirom da smo jedva čekali početak, no bez iznenađenja nije moglo proći, kako pozitivnih tako i negativnih, ajmo redom, prvo ćemo pozitivu:
- 1. Dukac , tehnički napredak, očigledni problem ostaje sa troÅ”enjem guma ... bit će zbog nabildane snage
-2. Aprilija, svaka čast Alexu , treninzi su pokazali da je aprilija dobra, ali čekao sam utrku, ma svaka čast
- 3. Vinales, aj aj , valjda će ove godine pokuÅ”at malo bolje stiskat, mada se kod njega niÅ”ta nezna, jučer odvozio maestralno
- 4. Bagnaia , osvježenje , samo da nebude ko lani ā€¦ ima me /nema me
- 5. Zarco, Mir, Rins nisu iznenađenja , dapače od Zarcoa sam očekivao kad sjedne na dukca da će roknut odma postolje, Mir se kasno probudio

negativa:
-Losail općenito, pripizdina u pustari, totalno deprimirajuće za sve ljubitelja motora i utrka, poligonska utrka bez ičega, antipropaganda motosporta jbg. sorry al užitak je ravan nuli, ... ok lova je krucialna, al nemoÅ” me kupit, badava (a izbacili su jedno Brno, klasik, tradiciju, emociju...)
-Miller, najveće razočarenje za tifose crvenih , no ne i za mene, odavno sam napisao da je on ko Mamola nekad, atraktivan, brz, i blabla, ali nema konstante i psihički nije stabilan za prvaka, za sve ostalo može biti i najbolji, al na kraju se zbrajaju bodovi, nek nas razuvjeri u nedjelju, eto mu druge Å”anse
-KTM-ovi u kompletu, Oliveira je joŔ neŔto na treninzima pokuŔavao, ostali nula
-sjetit ću se, al nebitno...

U moto2 nikad izvjesnije, Lowes je gazda, bojim se da će sezona ići u jednom jedinom smjeru :(
 
Jedno je pad, drugo je pad s posljedicama i dugotrajnim oporavkom. Bitno je u kojoj mjeri će vratiti snagu i sigurnost, mislim da volje i motiva ne manjka, a ako to uspije onda je za tjedan dana onaj stari. Slijedeće filozofsko pitanje je da li "onaj stari" dovoljan za ove nove... :mrgreen:
Stari MM je i viŔe nego dosta za ove nove.

Problem je sto je jako mala sansa da bude onaj stari. Onaj stari je uso u zavoj ko da nema sutra , dok su se Lorenzo, Rossi , Pedrosa ili Dovi "micali". Nakon ovakve pauze, da se vrati sa onim starim "Ma uć ću mu ko ga jebe" stavom, mislim da nije realno.

Sto je i normalno. Prije je padao na dnevnoj bazi, trening, trka, spaŔavao padove , uglavnom imo je po sezoni viŔe padova nego prosječan motor iz njuŔkala. :mrgreen: Sada, ne znam baŔ, pogotovo ako se vrati dok ne bude 100%.