Gorivo

sad će on s tatom ivicom proćakulat dvi tri riči....

ili se dobro nakral ili bježi od nečeg.....

u svakom slučaju bi mu trebalo suditi za veleizdaju....

Zar mu nije ivica brat? tako mi veleju duboka grla iz tih krugova.
 
otac i sin
 

Attachments

  • Todoric-u-starim-i-mladim-danima2.jpg
    Todoric-u-starim-i-mladim-danima2.jpg
    100.6 KB · Views: 0
sad će on s tatom ivicom proćakulat dvi tri riči....

ili se dobro nakral ili bježi od nečeg.....

u svakom slučaju bi mu trebalo suditi za veleizdaju....
Veći je problem s posluškom koji stiže..
K tome, ima i pripadajuću stranačku iskaznicu
A za veleizdaju ne možeš suditi sitnom dileru koji nije ni član bande
 
Shepa, nemoj bit jalan, tko tebi brani u Dugopolje (jer je skroz logično da Ekonomski faks Os ima dislocirani ured u gospodarskoj zoni u dalmatinskoj zagori) položit par ispita?
Srednji s lijeve strane je bio ok lik svojedobno, dugogodišnji istaknuti pripadnik Torcide Brda.
Druga dva s lijeve strane su bila kao Bane oduvijek.

Još jedna stvar da me podsjeti da sam ostario; debili s faksa su mi postali ozbiljni političari. A pamtiš ih kao onu tulavu mladež koja dijeli letke i ruže po Marmontovoj.
 
Ovi s desne strane su stariji, njih znam samo iz medija :mrgreen:
G. Sanader mi je iznimno simpatičan još otkad mu je žena pošteno vratila 70 k eura koje je našla u vrećici na parkingu, i to čim ju je Uskok koji je pratio tu lovu zamolio.
 
Ako izuzmemo sva ova naklapanja oko ministra Marića.,a ja hoću,pitam se jedno.Imamo li u ovom trenutku kompetitivnijeg čovjeka koji će preuzeti ovaj financijski resor.Svaka čast prijedlogu za funkciju novog ministra ,ali Marićev kalibar nije.Zašto to mislim?.Kad već ministar odlazi na vlastiti zahtjev,nije li to već priprema za ono što dolazi.Marić je potrošio kapacitete računajući da će doći i do drugih reformskih promjena,glede zdravstva ,glede poljoprivrede.,do toga nije došlo i on je odlučio prepustiti brigu novom ministru ,a sebe osloboditi daljnjih napora.Paralela sa ostavkom premijera Sanadera je više nego očita ,meni sve ovo izgleda kao druga veleizdaja ,s tim da smo u pogledu prodaje Ine Mađarskom Molu dobro popušili i u međunarodnom sporu ,a odlaskom Marića gubimo još više.A sve će mo morati platiti .Pa nek' gorivo bude i 20 kuna,😎🏁
 
I jedno pitanje još? Vi kaj ste gore u Niskozemskoj,ti Močipaldi .,daj malo ovako prizemnim jezikom pojasni što se u stvari događa tamo.😎
 
Svaka čast prijedlogu za funkciju novog ministra ,ali Marićev kalibar nije
Frendica je profesorica statistike na Ekonomskom faksu u ZG (od tamo ga zna) i kad ju je druga frendica u nasoj internoj grupi na messengeru sinoc pitala jel smo najebali, odgovor je bio: "Najebali smo!" :mrgreen:
 
Može lik biti vrhunski stručnjak, badava mu kad se preplaćuje sve redom, nemoš to pokrpat, jedan medicinski aparat kada ga kupuje doktor za sebe u privatnu kliniku košta 150 keura, a kad ga kupuje hzzo košta 450 keura, i to je rekao Marić javno na dnevniku nove TV.
Ponovo kažem, svima je sve jasno i svi znaju što se radi i svi imaju od toga koristi, zato svima i odgovara da ostane tako što je moguće duže, svaki ima neki svoj dio tog kolača, od šofera do direktora.