Iskustva yamaha virago

ystar

New member
Pozdrav ljudi
Planiram kupovinu yamahe virago 700
Sta mislite o ovom motoru. 2,500eura je cijena. Dali je taj motor dobar za početak moto karijere? Planiram voziti do mora i tako te rute.
 
Nekad sam ga zelio, ali bio mi je mali...
 
To se radilo za Jamerike, do 1988 mislim. Radi njihovih carina iznad 700 kubika. 750 je od 1988. Pod kućom je jedan takav, mali je kako je i Paf rekao. Ako ti se baš sviđa, uzmi. Ja bi ipak prije 750. Koliko vidim, voli "povuć" ruzinu lagano.
 
Visine sam 177 pa se nadam da mi je taman. Dali je izdrzljiva mašina i koje su mane. Na sta pažnju da obratim prilikom kupovine. Ima li snage za prestizanje ili je bas trom
 
A počekaj da se neko šta vozi chopere javi. Meni je trom, ali nisam mjerodavan. A trajne su sigurno čim ih je još dosta u prometu. Malo konja, dosta kubika- tribalo bi trajat.
 
Vozim ja choppera, ali ne kuzim se u te Virage. Jesi razmisljao mozda o VN800 ili VN900? Odlicne masine, a dovoljno veliki da izgledaju kao chopper koji nije iz kinder jajeta.
 
Gledao sam i vn900. On je strašan ali ne znam koliko je pametno da kupujem kao prvi motor dok se ne naucim
 
Zasto? Pa on ima 50ps. Prije da ce ti biti preslab nakon nekog vremena jer je dosta tezak.
 
On se kod nas kreće oko 5000e. Znaci pametnije mi je da doturim jos love i kupim vulcana
 
Vn900 je neko vrijeme vozilo pola foruma, tamo prije Sanadera🤣
Najbolji ulog, dijelova ce bit ko za yuga i keca, al nisam cuo da su kvarljivi. Remen uvijek mos naci i brate nema podmazivanja💪😎
 
Vn900 je neko vrijeme vozilo pola foruma, tamo prije Sanadera🤣
Najbolji ulog, dijelova ce bit ko za yuga i keca, al nisam cuo da su kvarljivi. Remen uvijek mos naci i brate nema podmazivanja💪😎
Imao sam ga i ja cijelih mjesec dana. Kupio ga jos prije nego sam polozio za motor, i onda skuzio da bih radije nekog nakeda pa ga prodao. Bilo mi je vise puta nakon toga zao sto mu nisam dao priliku, al sta je tu je. Uglavnom, super motor sigurno. A ni stariji brat VN800 ne bi trebao biti los.
 
  • Like
Reactions: Author
Nis znao da ima Virago700,
ja sam vozil jednom Virago535 od Frenda nekih 70 km i mogu reči da me je pozitivno iznenadio za taj , nazovimo Mali motor. Ja sam 190cm i nije mi bio „tjesan“.

Prednost mu je cjena kod kupnje i kod prodaje, pouzdan motor i jednostavna tehnika. Za početnika super odabir u toj klasi.
 
Kupio sam motor jučer. Nisam imao iskustva sa bilo kakvim jačim motorima. Sve dosad su skuteri bili tako da me yamaha oduševila snagom. Sviđa mi se sto ima snagu na malim obrtajima pa ne moram često mijenjati brzine prilikom uspona. Baš kida. Otvoreni auspuh.. bivši vlasnik skinuo fabričke i napravio nove cijevi bez ikakvih prigusivaca
 
U ponedjeljak ću raditi tehnicki pregled za registraciju. Pitao sam bivšeg vlasnika vezano za zvuk i rekao je da nikad nije imao nikakav problem sa tehničkim. Primjetio sam jednu manu a to je da lampica od ulja se ne ugasi odmah. Nekad upalim motor i ugasi se a nekad predjem 5..6 kilometara pa se ugasi. Sumnjam na tlacni prekidac ulja. Motor radi extra i ide ko lud, ne dimi ni pod najjačim gasom. Moze li biti da je masina losa pa da nema pritisak ako ide kako treba i ne dimi ?
IMG-40f311af6aee769d609591357fd81112-V.jpg