04.03.2006. MC TUR BIKERS - Velika Gorica

Added to Calendar: 04-03-06

Ibiza

Administrator
May 20, 2002
1,252
9
38
44
Split
Winter Party - Ribnjaci, Velika Gorica
rock'n roll do zore...
Info: 098/588-913 (taco - president)
091/521-1050 (Krmpa)
mmatic @ zsem.hr
- - - - - - - -
promjena plana susret će bit na "ribnjacima" tamo di je predprošle godine bio susret 

putokazi će biti postavljeni,šesti semafor desno poslije ZUBAKA,poslije semafora 10km

black

New member
Nov 17, 2005
760
0
0
39
velika gorica
za sada bit će rock-dj(puštat će se sve što bi bilo poželjno),a u tjeku su pregovori za bend!!!!!!!!!! 8)

Sledgehammer

Guest
Prosle godine su prasili Rockheadsi... ne prihvacam nista manje...

Sledgehammer

Guest
Yesssss...... hvala!!  (y) (y) (y)

Samo nemoj neke prostote, jer ako ne bude sreće, dođem sa ženom, a ako ipak budem lucky, eto mene solo...  :? :? :?

A i od jakih prostota mi moj stari ticky-ticker malo ubrza, a to je - čitao sam - dosta opasno...  :LOL: :LOL:

black

New member
Nov 17, 2005
760
0
0
39
velika gorica
vrlo,vrlo nezgodno potrudit ćemo se vaš boravak organizirat tako da srce ostane u nekim okvirima normalnog otkucavanja (y) :D :D

moto-kumek

New member
Dec 8, 2005
56
0
0
50
V.gorica-Buševec
Sledgehammer said:
Yesssss...... hvala!!  (y) (y) (y)

Samo nemoj neke prostote, jer ako ne bude sreće, dođem sa ženom, a ako ipak budem lucky, eto mene solo...   :? :? :?

A i od jakih prostota mi moj stari ticky-ticker malo ubrza, a to je - čitao sam - dosta opasno...   :LOL: :LOL:
sledge,pazi na zdravlje,s kim se bumo svađali ak ti se kaj dogodi? Sad si u poznim letima pa pripazi na vuricu.

brum

New member
Nov 12, 2005
908
0
0
55
Velika Gorica-Buševec
Mene isto interesira,jel cijeli moving samo u Vegosu ili i još negdje, i kakav je vremenski tajming. Jel ima što u toku dana ili samo navečer?

black

New member
Nov 17, 2005
760
0
0
39
velika gorica
promjena plana susret će bit na "ribnjacima" tamo di je predprošle godine bio susret :D :D :D

putokazi će biti postavljeni,šesti semafor desno poslije ZUBAKA,poslije semafora 10km

black

New member
Nov 17, 2005
760
0
0
39
velika gorica
evo i putokaz,znači kad se uđe u veliku goricu šesti semafor desno(iz smjera zagreba)i onda prema ključić brdu nekih 10km dobre ceste,oni koji su bili na susretu prije dvije godine znaju di je to a za ostale će bit postavljeni putokazi