Aprilia mx 125 2006

Tih motora je sve manje, tesko ces naci drugu i povoljniju...mozda da gledas ovako nesto https://www.facebook.com/marketplace/item/933691251061364/?ref=facebook_story_share
Hvala ti, ma vidio sam i ja to ali me nekako privlacila ta Aprilia, dvotaktna za cestu plus super je izgledala po onome sta sam vidio. U hrv je zez sta cak i ti 4t, yamaha wr i xt i slicne stvari su dosta skupe, 3-4ke. Sad pokusavam vidit je ima ista solidno izvan Hr da je blizu. Nisam 100% siguran koliko je tesko uvest rabljeno vozilo ali ne izgleda pre tesko. Sad sam naso jednu Apriliu za 1400e u italiji (https://www.subito.it/moto-e-scooter/x-x-506315867.htm). Na kraju krajeva mislim da je nerealno da cu nac neki ok motor za 1000e da imam jos lufta za evenutalno popravke i nadogradbe.
 

Evo ti uredan motor, mos i po terenu s njim ako si zapea za 125 2t
 
  • Like
Reactions: ODST
Nema sanse da taj motor uredno pali vozi.
Tocno to, kao teoretski je sad ok al msm ima neke random žice, pumpa za ulje nije spojena i neznam sta se dogada snjom, msm ima tolko stvari sta su onako zeznute da stvarno ne razumijem sta on misli kad kaze odlicno stanje. To sam mu i rekao pa se uvrijedio ali dobro, pretpostavljam da ce se on meni javit u sljedecih par tjedana jer sumnjam da ce mu iko dat zeljene pare, bio sam mu spreman dat 1200 ako ga registrira ali je vec bio odustao.
 
Zaboravi taj MX, pozlilo mi je od slika, klasično "super stanje".

Pogledaj taj ETX Tuareg gore i drži fige za dijelove, starija mrcina od mene.
 
  • Like
Reactions: enduro