Ti si kandidat za KTM-džiju! 👍Pa napiso je,na dijagnostici,traze kvar,pošto smatraju da je nemoguce da ga nema
loša ciklistika, sve je ok dok ga ne poteraš po terenu kak trebaSinewan je krenuo jako. Evo već je Desert kroviran.
Zavidim, blago receno... uzivaj i za nasEvo stigao...
Za sad sam narucio off road pack, grijane rucke i zastitu za svjetlo.Čestitam. Pretpostavljam da sad idu gore powerparts ili kako se to već zove kod Ducatia.
Daj ne drobiloša ciklistika, sve je ok dok ga ne poteraš po terenu kak treba
onda se izvrne ko dukati čoper
Srki
Čestitam. Odličan izbor motocikla. Nadam se da ćeš ga upotrebljavati primjereno namjeni i potencijalu! 👍Evo stigao...
Idem definitivno off road, samo cekam off road pack da dode prvo tako da imam nesto zastite. Rado prihvacam kakve god tipove imas...Ako ces ici na off road javi se, rado cu ti dat par tipova o podesenju i voznji...
😂Daj ne drobi
Pazi što pišeš,... ima raznih vrsta tipova. Kao npr. : smelly, hairy, black, white, welvet, chicken, with dildo,....Idem definitivno off road, samo cekam off road pack da dode prvo tako da imam nesto zastite. Rado prihvacam kakve god tipove imas...![]()
A i kod njih Srki ne lobira protiv duleta, pa će se možda koji i prodat...Australska i naša prašina su nebo zemlja, jedino što ni oni nemaju gumite.A i kvalitetnija je izrada za strana tržišta.
![]()