BeLa-Vg
Well-known member
Supercharger im je ispao negdje putem đź¤
ekipa iz Suze, po mom mišljenju, radi najsmislenije motore, u globalu, nema tu previše filozofije a vozi... jedino nikako da dočekam 750 s oklopima, a da nije R...Konacno, nesto korisno, iskoristivo, cjenovno povoljno u odnosu na druge...
moš mislitMeni na benveu rade oba fara kada upalis dugo/kratko….
To nesto Suza stedi na svjetlu
Salu na stranu, mislim da ovaj jedan far ima veze sa propisima u USA. Mozda za EU trziste budu radila oba
Vjerovao ili ne ! zadnja rijec tehnike !moš mislit
Suzuki GSX S 1000GT. Right For You?Volio bi znati koliko je visok vozaÄŤ na videu???
Dizajn mi je ok izuzev tog jednog svjetla.
ne, i sad radi jedan lijevi kod kratkog, oba kod dugogMeni na benveu rade oba fara kada upalis dugo/kratko….
To nesto Suza stedi na svjetlu
Salu na stranu, mislim da ovaj jedan far ima veze sa propisima u USA. Mozda za EU trziste budu radila oba
jbg, ja isto skinem blatobran na svakom, i stavim nosac tablice na preklop. i onda, uhvati kisa..., ma dosta je i mokra cesta i ledja sva mokra. s originalom toga nema, samo sto je to kod "nas" motorista skidanje blatobrana "must have" iz R-ego tripovaIzvukli tu masku van ko onaj kawasaki zx10, jbt sta ce im blatobran uopce...a jedan far koji svjetli izgleda kao da je drugi crko, na svakom motoru 🙄