Isle of Man TT & other road races

Obokte najprije yamaha pa sad ovo

Frustriran covjek ocito

Screenshot_20231116_180551_Samsung Internet.jpg
 
  • Like
Reactions: Shepa
Ne mogu se oteti dojmu da mi Macao izgleda puno pitomije od većeg dijela Mana. Možda zato što nema rinzola i drveća, kraći su ravni dijelovi i cijelo vrijeme je zatvorena ograda. Valjda djeluje ko igrica. :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: DA-IM

Loris Majcan #34

·
S velikim ponosom službeno objavljujem sudjelovanje na najprestižnijoj utrci svijeta - Isle of Man TT 2024!
Kvalifikacije i treninzi za utrku traju od 27. do 31. svibnja, a dvije utrke u mojoj klasi Supersport održat će se 1. i 5. lipnja.
Nakon mjeseci priprema, učenja staze i finalnog sastanka te zahtjevnog brifinga s Race Managmentom - g. Johnom Bartonom i g. Richardom "Milkyjem" Quayleom, uspio sam dobiti dozvolu za nastup i sve potrebne licence.
Ovo će biti moj najveći izazov u životu i karijeri, te jedva čekam sjesti na svoju Yamahu R6 i utrkivati se na legendarnoj stazi Snaefell Mountain Course.
Time postajem drugi Hrvat, te prvi u klasi Supersport u povijesti koji će se natjecati u ovoj utrci.
Želim se zahvaliti svojem timu, posebice Pavi Laušu i Mariu Galiotu, koji su putovali sa mnom na otok i bili mi podrška. Naravno, zahvaljujem se svojoj obitelji, prijateljima i novim i starim sponzorima koji će me podržati u ovom povijesnom projektu za hrvatski motosport.
Uzbuđen sam zbog prilike da predstavljam Hrvatsku na globalnoj razini i nadam se da ću inspirirati buduće generacije motociklističkih entuzijasta.
Hvala svima koji su podržali moj put do Isle of Man TT 2024, i obećavam dati sve od sebe na stazi kako bih ponosno nosio hrvatske boje.
Veliki pozdrav s Isle of Mana!
🇮🇲


majcan.jpg