Krov

mate said:
Od kad smo sišli s grana, za drugim oblicima komunikacije nema potrebe. :jesus:
nisi shvatio kaj sam napisala :(

:mrgreen:
 
Zrile said:
Novi pravilnik o jednostavnim i drugim građevinama i radovima čl 2. st. 1 kaže da se može bez građevinske dozvole i bez glavnog projekta graditi slobodnostojeća ili sa zgradom konstruktivno povezana nadstrešnica do 15m2 u smislu pomoćne građevine na čestici na kojoj postoji glavna zgrada - postojeća (dakle legalna)

ak to još koga zanima.. vidim da kasnim sa raspravom  :mrgreen:
ne kasniš, :LOL: kaj ako nadstrešnicu pretvorim u šupu-za drva :misli:
 
zajeb, trebal sam odmaknuti bar 10 cm od zida : :LOL:
 
prpa said:
:cijpadrva: ak sam dodal zidove nadtrešnici onda je to drugo :mrgreen:
ovisi koliko si zidova dodao :)
 
poco loco said:
ak ti dođe inspekcija reci da su to zavjese  :mrgreen:
bum (y) sve si razmišljam da nekakve zastorske ornamente nafarbam na daske :LOL:
 
Pošto šindra sve više curi, razmišljam sve više o crijepu. E sad tu malo gledam Jungmeier, ali samo gotovina igra, dobro, ali prvo bih čuo riječ stručnjaka.
1. Tondach
2. Creaton
3. Jungmeier

vrsta, model, cijena,uloženo- dobiveno itd.
 
mate said:
Ja znam ali cekam tebe...  :mrgreen:
u redu je da me čekaš... ne trebam se ispričavat jer sam pročitala da to tak ide sa genijalcima i umjetničkim dušama - vrijeme jednostavno ne percipiramo kao većina ljudi  :mrgreen:
 
Ima tko iskustva s ovakvim stanjem na limenom krovu?
Kak to resiti?
ebf8661cfa5b08fd05f6104906d80473.jpg


Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

 
Da ne otvaram novu temu, imao sam za opciju dve približne, o fasadi i krovu. Ne sjećam se u kojoj se više svaštarilo, mislim da u ovoj.

Vezano za ove perive boje za zidove. Imate neke prijedloge za nekaj najbolje, ustvari dobro, najbolje jako glupo zvuči. :mrgreen:

Mislim ne kužim to sve. Imaš Jupol Gold, pa Jupol Briliant, pa Jupol Latex, pa one za klince perive, pa svaka mat, polumat i saten, pa imam osjećaš da samo isti proizvod pakiraju i prodaju muda pod bubrege u 5 različitih pakiranja.

Uglavnom, ja bi na što jaču, durabilniju, od Jupola mi se po opisima čini da je to ta Latex, jer ako dobro pamtim jedinonza nju su u opis naveli i radione i ustanove razno razne i ako se ne varam da je izrazito otporna na mokro pranje.

Za sad sam na Jupolu Latex mat. Ima možda neki savjet, preporuka?
 
Mozda krivo pisem ali svejedno... prije desetak godina su mi prodali pricu tog perivog lateksa za sobu od male,  i sve je bilo ok dok nije dosao trenutak skidanja. Onda sam se posteno najebo. Ako nije za garazu, balkon ili haustor, uzmi obicnu boju. Kak se zove ona najjednostavnija, Fasadex? Ta mi je bila sasvim ok iako se ne sjecam da sam ikad oprao taj perivi zid. :mrgreen:
 
Znaš kaj, pofarbao bi 2 m2 u hodniku, zato  mi ni ne igra cijena. A ak ke i teško skinut, štemat ću tih 2 m2 boju ak treba. :mrgreen:

Kužim kaj govoriš, i ja otkad sam prvi put čuo za te boje, se uvijek prvo to pitam, kak se to bokte skida, ima li neko otapalo ili nešto. I teško, ustvari nikako se nebi baš upuštao neke veće kvadrature baš zbog tog s tim farbat. Al obzirom da potrebe ima, površina je mala, išao bi na najjednostavnije i najbrže, a to je tako nešto, što izdržljivije. :)
 
To kaj si našel, malu kanticu uzmeš (2l ti je najmanje), i svakak u dva sloja nanesi. Kod skidanja, jebiga, struži ili unajmi žirafu  :mrgreen: