Majstori...tko, gdje, kako?

chs

Member
Apr 7, 2009
464
0
16
1016
BiH ać
uglavnom ,preko yebay naručeno por15.valjda će do nove godine doći, javim rezultate sam svoj majstor (y)
 

mario x

Member
May 9, 2012
629
3
18
cavtat
Samo prati proceduru i rezultat ce bit odličan. Ako imas puno hrđe možeš koristit kvarcni pijesak sa malo antirosta,sve rupe začepi i dobro promućkaj. Pomaze vjeruj
 

NobrainNopain

Member
Mar 5, 2014
138
4
18
Ja sam u zadnjih desetak godina par puta koristio nekakvo hempelovo sredstvo za farbanje brodskih tankova. Ovo je pamet sa nekog foruma, vjerovatno ovog. Sve radi za pet i bez i najmanje greške. Svakodnevno vozim velikog Suzukija kojem sam tank tako uredio...pa ima valjda barem šestsedam godina. također i na malom Gs125 farbanje je samo godinu mlađe. sve super, ne ljušti se, čisto i odlično. Postupak krajnje jednostavan: smućka se komponenta A i B i uspe u tank koji se onda izokreće da farba pokrije svu unutrašnjost. onda se okrene naopako da iscuri sav višak i gotovo. treba jedino zaštiti rupice za montažu pipe goriva i izvaditi plovak i mehanizam nivoa goriva itd. Staru ambalažu sam ostavio na polici da ne zaboravim jer to rijetko koristim. kupovao sam to u Bauhausu po cijeni sto i nešto kuna, ako se dobro sijećam.
 

Attachments

chs

Member
Apr 7, 2009
464
0
16
1016
BiH ać
riješeno POR 15  (y)  ,međutim nije to baš sve ko na yutubu :misli:  niti tako to brzo ide ,a i ima i nekih nemogućih stvari.hehe  daktejp je ok samo dok ne dođe u dodir s vrelom vodom ,naime ovaj rastvor se miješa sa vrelom vodom ,i ondajebiga.
Ko hoće da to ispadne bolje ,mora se pobrinuti da zašarafi neke dihtunge na rupe od petkoka,čepa i plovka