mala ne zaboravi

Attachments

  • dol.jpg
    dol.jpg
    468.4 KB · Views: 0
Last edited:
ko je jamio jamio je......
samo je škripavi zaradio vrećicu cukara......
prva riba je jera, druga gušter, a trećoj je stavio cukar na rep škripavi......
 
jera iliti barjaktar matulic…
vlaju :mrgreen:
vlaju... ima sto barjaktara....
jedino za pagra barjaktara sam čuo da ga itko zove samo barjaktar......
ima i kokot/lastavica barjaktar, arbun barjaktar..... i skoro svaku riblju podvrstu sa većim prednjim gornjim bodljama negdi zovu xxx barjaktar....
ali nijednog nigdi ne zovu samo barjaktar osim podvrste pagra..... a fala bogu družim se sa ljudima koji se bave ribolovom po ciloj obali, pa znam skoro za svaku ribu više naziva......

osim toga barjaktar matulić je i vlaška pogriješka.....
jerbo riba matulić nema nikakve veze sa jerom.... osim što je slične boje.....
 
dobro da si priznao što si.....

nege ....serijski brusaču noževa...... jel ti što ostalo od onog damaskiranog nakon višekratnih tretmana brusilicom.....

pazi prste....... i sretno.....
englezi bi rekli break a leg, ali to bi bilo ispod pojasa.....
 
vlaju, ako pogodis koji je ovo nož vratim ti cukar :mrgreen:
 

Attachments

  • 1680116971278.jpeg
    1680116971278.jpeg
    160.8 KB · Views: 0
vlaju, ako pogodis koji je ovo nož vratim ti cukar :mrgreen:
neznam koji je, ali je bolji za stejk od onih za maslac koje črnom daju u tu svrhu u turskim fine dining restoranima.....

predobra ručka je za ove iz jugoslavije, japanci nisu radili takve drške.... biće neki njemac iz solingena.....
ako je tvoja starina, vjerojatno je to nekad bio veliki nož šefa kuhinje, ali su ga brušenjem smanjili na nož za stejk.......
ispoliraj to i riži.....
 
neznam koji je, ali je bolji za stejk od onih za maslac koje črnom daju u tu svrhu u turskim fine dining restoranima.....

predobra ručka je za ove iz jugoslavije, japanci nisu radili takve drške.... biće neki njemac iz solingena.....
ako je tvoja starina, vjerojatno je to nekad bio veliki nož šefa kuhinje, ali su ga brušenjem smanjili na nož za stejk.......
ispoliraj to i riži.....
morat cu da filetiramo tvog barjaktara :mrgreen: