Nikakvi novci za takav bajk. Pa i da nije kilometraža prava, a ako je to je doslovno u pola cijene. Top bajk.
Ili bilo koji drugi homologirani 👍Sad, bar kod nas, traže samo originalne auspuhe
ne prolaze, nemam homologaciju za njih i ne mogu je ni nabavit.Zašto original topovi? Pa i ovo su original, ako si faca.
Jel ne mogu proći tehnički?
Sad, bar kod nas, traže samo originalne auspuhe
a ne neJel se prodaju ti auspusi?
Jel se prodaju ti auspusi?
Da zavara protivnike...Reka si da neces vise mjenjat auspuhe 😁
Upalila mi se na 180km stoji minutu i onda se ugasi. i nakon 15 km opet ista stvar se desila. Onda sam isao tankati da ne ostanem suh xD A po mojim nekim kalkulacijama kako sam tankao trebao bi bez problema napraviti 240km.A jel ti se lampica na kraju upali i stoji upaljena? Ili samo jednom blicne i to je to? Na koliko ti se upalila?
Meni se znala upaliti bezveze na 50 km tek, to je uglavnom zbog senzora. Moj je dugo stajao nevožen, ali punog tanka...
btw motor je prekrasan![]()
To je onda u redu. Kada se ona upali i stoji upaljena onda imaš za još nekih 40 km.Upalila mi se na 180km stoji minutu i onda se ugasi. i nakon 15 km opet ista stvar se desila. Onda sam isao tankati da ne ostanem suh xD A po mojim nekim kalkulacijama kako sam tankao trebao bi bez problema napraviti 240km.
Hvala![]()
![]()
To je onda u redu. Kada se ona upali i stoji upaljena onda imaš za još nekih 40 km.
Koliko si natočio? 11 lit pretpostavljam i manje.