MotoGP "Silly Season" u 2025. (pretpostavke, glasine i predviđanja)

Suzuki ima Monstera, ali nije im glavni sponzor (koliko me pamćenje služi od kada je Suzuki ušao natrag u GP njihov naslovni sponzor je Ecstar?). Ali primjetim da se Monster raširio po gridu kao i Red Bull.
 
Ecstar nije sponzor Ecstar je Suziki to bi isto bilo kad bi se yamahin tim zvao Yamalube.
Stvar je u tome da je jedan forumski guru prije godinu/dvije, kad je Monster dao nesto love za malu naljepnicu, rekao da Monster polako napusta tonuci brod i prelazi u sampionski tim :mrgreen:
 
Velika lova je potrebna za GP tim mislim izmedju 10 i 20 mil godisnje. Bez sponzora Japaneri su talasika jer kod njih nema EU poticaja :mrgreen:
Ako se ne varam od iduce godine i Repsol nije vise glavni sponzor HRC-a a ako vako nastave i ako se Joker ne vrati na stari nivo(u sto sumnjam) ne znam ko ce im dati lovu 😳
 
Još nisam naletio na potvrdu da se razilaze, samo da je aktualni ugovor važeći do kraja ove godine. E sad, Honda ima sponzorstvo Red Bulla, ali sumnjam da bi im oni mogli postati naslovni sponzor pošto tu poziciju pokrivaju svojim sunarodnjacima u KTM-u.

Al tko zna, možda MotoGP ekipe krenu putevima F1 momčadi koje su si zamjenu za duhan i alkohol našle u energetskim pićima i kripto kompanijama. Ove godine npr. 9 od 10 ekipa ima sponzora koji ima veze sa kriptovalutam ili NFT-ovima.
 
74718543c11947ef8c86ff44d1143f0b.jpg


Miller i zvanicno na KTM-u sledece dve godine
 
I oni su pobudalili 😂 a i Raula i Gardnera su otjerali 👎
 
Mali Gardner ima perspektivu, ali KTM smatra da nemaju toliko dobar motor da sebi mogu dopustiti brušenje dijamanata...
 
Aprilia će bit sve ljepša i ljepša! :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: Zek@n and pikacu79
Dan testiranja u wind tunelu je skuplji nego jedna masina :p kako Krmeljio kaze sve za ustedu :mrgreen:
 
Ko sve sjedi u komitetu i odlucuje ne bi me zacudilo da opet zajedno voze negdje :mrgreen:


1654796649560.png
 
Pojavilo se nagađanje da je RNF tim ponudio Jake Dixonu mjesto na drugom motoru u MotoGP umjesto Dovija i to već za VN Njemačke, ali i da je Dixon odbio ponudu.
 
  • Like
Reactions: bolcic